Impressible_Lauriz 471 Parašė Vasaris 16, 2015 (redaguota) Sveiki sukūriau LOGO visiškai nuo 0,vertinkit Redaguota Vasaris 16, 2015 Impressible_Lauriz James_Chistagon Tomas2k15 Matt_Outside 5 kiti 8 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Vasaris 16, 2015 nesupratau to stulpo minties bet what eva . Normaliai.Tinginys sunku man pagifixint ? atsiminsiu ok Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas Front 251 Parašė Vasaris 16, 2015 Wow... tikrai nice darbas, šaunuolis. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pofka_Srd 950 Parašė Vasaris 16, 2015 Su c4d atrodo gražus, bet su photoshop nelabai duodu 9/10 dėl photoshopo darbo išvaizdos, kažko truksta atrodo tusčei Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas2k15 68 Parašė Vasaris 16, 2015 Kaip visailaiką Laurio darbai gražūs, turi biški talento. Su c4d labai gražiai dirba. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Cup_Cake 0 Parašė Vasaris 16, 2015 (redaguota) Gražiai atrodo. Žaidėjas yra įspėjamas žodžiu , nes tai jo pirmas pranešimas už : Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai); Redaguota Vasaris 16, 2015 Rytis_Bit Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Karolis_Jakuza 126 Parašė Vasaris 16, 2015 Man tai, labai patiko , man reiktų irgi logotipo kad, sukurtum jei negailą i pm, man Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnas_King 11 Parašė Vasaris 16, 2015 Looking nice, kiek truko tavo darbas? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Toske 54 Parašė Vasaris 16, 2015 Čia aš vienas nepagavau logo minties? :/ Ethan_Taylor 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Impressible_Lauriz 471 Parašė Vasaris 17, 2015 Čia aš vienas nepagavau logo minties? :/ Gal ir ne vienas , bet kažkaip čia kūriau , kad pirma raidė tas stulpas "I" o šeip kita dėl gražumo kažkaip,pabandžiau tik pirmą kart padaryti,gal redaguosiu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arvydas_Torres 62 Parašė Vasaris 17, 2015 Gražus darbas, bet aš taipogi nelabai supratau pagrindinės logotipo minties. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
The_Fisheris 70 Parašė Vasaris 17, 2015 Ganėtinai neblogas darbas. Truputi kažko trūksta, net nežinau ko. Na sėkmės kituose darbuose. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hot_Anonymous 1.592 Parašė Vasaris 17, 2015 Kažkoks š bent man . Nepatiko visiškai.. Ir šeip pačios esmės nesuprantu... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Close 0 Parašė Vasaris 19, 2015 Šiaip darbas gražus, tik tas stulpas keistai atrodo. Visumoje 8/10 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ignas_Image 760 Parašė Vasaris 19, 2015 Tema neaktyvu + nepildoma. Rakinama. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose