Pavel_Bezrukov 4 Parašė Gegužė 12, 2016 (redaguota) Zdarov banditai, esu Pavel_Bezrukov iš Kėdainių. Turiu 18 metų. Neesu megėjas rašyti rašinius tokius, nors ir realiai nelabai sekas , bet čia neesmė. Realiam gyvenime jau nebesportuoju, bet vasaros sezonui pasiruošęs. Dabar truputi užsiėmu kita veikla, 12 klasė egzai jau ant nosies, tad biški karts nuo karto tenka jau nuait į mokyklą, nes kaip mokaisi profkei, ten pasirodai atsiskaitai ir ramu. Žinoma ieškausi darbo, nes kaip vasarą nedirbsi, kaip reikės kokias kacices nuvežt kažkur ir tusčia piniginė bus . Galvoju varyt į stroikes, alga gera, vidutinis atlyginimas, o kas man jaunam. Ok apie servą. Serveryje žaidžiu gan neilgai, esu naujas veidas, bet nieko visi kažkada pradedam nuo naujovių. Kiek čia žaisiu nežinau, žiūrėsim pagal kompanija, nors kiek čia žaidžiu tai nuėjas į Surenos gaują ten "lopų" daug, vaikų, bet valdžia ir kai kurie kiti asmenys maladzekai. Ko šiame serveryje siekiu ne? Mhm pagalvojam - Nieko. Žaidžiu čia kad praleist laisvą laiką, ar tiesiog išmokt sampinių stumimo bazaro, pastebėjau čia irgi tai yra popiuleru. Ok gana čia rašyt jau užteks, reik savo rožą parodyt. Pavasario 1 diena Bam Apsikeitėm akiniais su draugeliu. atrodau kaip Einšteinas Mašinoi chill Kur du ten 3 nereikalingas, o jie sakė gerai praleisim laiką :D Nu va radau biški laiko pažaist prie projekto, tai ir fotkyčiu damesiu biški: geras žaislas ne ? tik kokybė šlubuoja.. Redaguota Liepa 5, 2016 Pavel_Bezrukov Lil_Uzi Jocker_Weed Nojka_Cool 1 kitas 4 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lil_Uzi 1.131 Parašė Gegužė 12, 2016 Sveikas,malonu susipažint,sekmės serveryje. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pavel_Bezrukov 4 Parašė Gegužė 12, 2016 Sveikas,malonu susipažint,sekmės serveryje. Privet, man irgi. Tau ir sėkmės Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jimmy White 7 Parašė Gegužė 12, 2016 Zdrw Pavel'i. Sėkmės tau šiame projekte Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
21 Hooni 59 Parašė Gegužė 12, 2016 Sveikas Pavelai , pirma kart matau tiek fotkių , sėkmės tau . Jeremy_Malboro 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jocker_Weed 21 Parašė Gegužė 12, 2016 Oo če tas kur ahujenai šaudo. Zdarowa Pavely sėkmes serve ir gyvenime. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Malboro 80 Parašė Gegužė 12, 2016 Sveikas Pavelai , malonu su tavimi susipažinti , sėkmės tau. 21 Hooni 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mrs Nobody 552 Parašė Gegužė 15, 2016 Sveikas Pavelai malonu susipažinti su tavimi Gerai praleisk laika serveryje Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gregory_Mercanti 13 Parašė Gegužė 15, 2016 Privet Pavel, Priatno paznakomica, Sėkmės grajinti Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Redas_Scania 4 Parašė Gegužė 16, 2016 Sveikas.Malonu susipažinti, sėkmės žaidime bei gyvenime. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Matt_Fatality 5 Parašė Gegužė 18, 2016 Sveikas, sakai nemėgsti rašyti rašinius, bet parašiai nemažai <joke>. Malonaus žaidimo. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Darek_White 0 Parašė Gegužė 21, 2016 Sveikas, malonu susipažinti ir sėkmės tau žaidime. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pavel_Bezrukov 4 Parašė Gegužė 28, 2016 Zdarov bernai, man irgi malonu. Danke Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mafijos_Sunus 0 Parašė Gegužė 29, 2016 Zdrw gal tu esi is West-****.lt projekto? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jimmy Khalifa 0 Parašė Gegužė 29, 2016 Sveikas, malonu susipažinti ir sėkmės tau šiame forums ir serveryje. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pacan Marozas 419 Parašė Gegužė 29, 2016 Privėt, malonu susipažint, sėkmės žaidime, jeigu reikės pagalbos kreipkis į mane, padėsiu kuom galėsiu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pavel_Bezrukov 4 Parašė Birželis 4, 2016 Zdrw gal tu esi is West-****.lt projekto? maišai kažką Sveikas, malonu susipažinti ir sėkmės tau šiame forums ir serveryje. nu sėkmės forume gal ir neprireiks, bet ačiū Privėt, malonu susipažint, sėkmės žaidime, jeigu reikės pagalbos kreipkis į mane, padėsiu kuom galėsiu privet, man irgi, nemanau, kad prireiks, bet spasiba Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
R_Smailys 107 Parašė Birželis 5, 2016 Sveikas malonu susipazinti jeigu reikes pagalbos rasyk az arba susisiek zaidime Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pavel_Bezrukov 4 Parašė Birželis 5, 2016 sveikas malonu, sekmės zdarova ir tau Sveikas malonu susipazinti jeigu reikes pagalbos rasyk az arba susisiek zaidime privėt, nereikės, bet ačiū. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Liudvik_Versace 1 Parašė Birželis 6, 2016 Sveikas Pavel'ai, malonu susipažinti, sekmės projekte. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
John_Khalifa 22 Parašė Birželis 6, 2016 Sveikas Pavelai, malonu sus tavimi susipažinti, tikiuosi, kad kai pildysi į kokį G.Moderatoriu ar dar ka nors pateksi Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
R_Smailys 107 Parašė Birželis 6, 2016 delete susibugino postas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pavel_Bezrukov 4 Parašė Birželis 6, 2016 Zdarof bernai, man irgi dėkui. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas_Raideris 0 Parašė Birželis 7, 2016 Labas,malonu susipažinti,sėkmės tau šitame serverije. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pavel_Bezrukov 4 Parašė Birželis 7, 2016 Labas,malonu susipažinti,sėkmės tau šitame serverije. Zdarov, man irgi. dėkui ir tau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose