Kietas_Krabas 1 Parašė Birželis 15, 2016 Sveikas malonu susipažinti sėkmės tau projekte. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Staska_Keza 2 Parašė Birželis 22, 2016 (redaguota) Sveikas malonu susipažinti linki utau sėkmės šiame serveryje bei gyvenime! Narys gauna žodinį įspėjimą už; • Draudžiama rašyti tą patį pranešimą keliose temose, kiekvienoje temoje pranešimas turi būti skirtingai argumentuotas; Redaguota Liepa 2, 2016 Hugo_Armani Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pavel_Bezrukov 4 Parašė Liepa 5, 2016 Sveiki draugai, man irgi malonu dėkui. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kiwis_Green 27 Parašė Liepa 5, 2016 Zdarova pacanas, žmonių nešaudyk nes kasnors apsiverks ir gausi baną serve (kaip nutiko man) bet sekmės, malonu kad normalūs čiuvakai dar prisijungia prie mūsų Pavel_Bezrukov 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pavel_Bezrukov 4 Parašė Liepa 5, 2016 Zdarova pacanas, žmonių nešaudyk nes kasnors apsiverks ir gausi baną serve (kaip nutiko man) bet sekmės, malonu kad normalūs čiuvakai dar prisijungia prie mūsų privet, žiūrėsim kaip čia bus Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sergio_Ramos 10 Parašė Liepa 5, 2016 Sveikas , malonu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rudy_Fernandez 49 Parašė Liepa 5, 2016 Sveikas, malonu. Sekmės tau žaidime bei realiame gyvenime Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Rugpjūtis 8, 2016 Tema rakinama. Temos rakinamos praėjus dviems savaitėms nuo paskutinio parašyto pranešimo temoje, esant reikalui ar norint pakoreguoti savo užrakintą prisistatymą parašykite į PM, susitarsime dėl temos atrakinimo Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose