Aironas_Utena 6 Parašė Gegužė 14, 2016 Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : 2016/03/30 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? 2metus Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Visi draugai zaidzia si serva ir sugalvojau kodel gi man nepabandzius Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? : Nes man sio serverio patnka adminai skriptas, mapinimas ir puikus serverio darbai Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Kai kurios sunkios kai kurios lengvos Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Medkirciai idomiausi o gaisrininkai nelabai idomus Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Ne man parode draugai kurie zaidzia siame serve Ar dažnai naudojate /gps komandą? : Taip daznai juk as esu naujokas ir siame serve tikrai visu vietu nezinau bet jau po biski baigiu priprasti Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Nebuvo Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? : Tikrai pakanka o rasti iskart radau spawne ;D Ar naudojote /padmins ar /tpagalba komandas? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Taip tikrai padejo Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Ne kolkas neteko nes as esu naujokas ir norisi pasitaupyti pinigus Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti : Taip viska supratau man patiko jusu isamus paiskinimai Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Manau kaip tokiam populiarem servui reiketu tureti admina kaip ir sakant gida Edva_Edva 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas 4.103 Parašė Gegužė 15, 2016 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose