Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Emigruoju Vincent_Taylor

Vincent_Taylor

Rekomenduojamas pranešimas

Prašymas suteikti paramą serverio naujokui Vincent_Taylor


Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ Nuo praeitų metų 11 mėnesio.


Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? :​ Regis nuo 2012 metų vidurio.


Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : ​ Jau kelis mėnesius žvalgiausi naujo serverio, kuris mane sudomintų ir sužavėtų, bei būtų noras jame pasilikti, klaidžiojau po Lietuvos SA-MP serverių topus, ir atradau šį serverį, sudomino neeilinis pavadinimas ir taip užkabliavo.


Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? : Nes serveris tikrai sudomino, visos sistemos, aplinka ir įvairovė tikrai neeilinė ir išskirtinė. Administracija atlieka puikų darbą ir suteikia pagalbą momentaliai, tuom nesiskundžiu. Kiekvienas darbas, kiek dirbau, turi savo kaip ir "esmę", tuom noriu pasakyti, kad daugumoje serveriu Lietuvos kuriuose teko būti, beveik kiekvienas darbas yra tiesiog sukti ratus aplink tam tikrą miestą, kas iš tiesų greit atsibosta, skirtingai nei kitur čia taip nėra, ir tos veiklos tikrai yra.


Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip, įvykdžiau. Sunku labai nebuvo, nors teko pasukti galvą ir pamastyti, kaip ir kur važiuoti/daryti.


Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : ​ Teko dirbti "UAB Švarinta", gaisrininku ir medkirčiu. Turbūt nuobodžiausias darbas buvo gaisrininko, kurį vakar palikau, ištikrūjų, atsibosta karts nuo karto, pastoviai lėkiot ir pildytis tą "cisterną" vandeniu, pati mašina nors ir greita, ir gali greitai nusigauti į tau reikiamą vietą, bet ji yra gan didelė ir sunku ją valdyti, norėtusi gaisrininkuose, pamatyti ne viena mašinos tipo, o kelis. Mažesnius, kaip lengvasias transporto priemones, ar net keturati kokį. Trūko mašinų įvairumo apart visiem žinomos gaisrininkų mašinos. Pelningiausio darbo kaip ir neturėjau, visuose uždirbau apytiksliai panašiai, o gal tiesiog to nepastebėjau.


Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Ne, nes paprašiau žaidėjo, jog nuvežtu ten ir parodytų kur ji randasi.


Ar dažnai naudojate /gps komandą? :​​ Taip, žinoma.


Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Dar nebuvau nušautas/sumuštas.


Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti?​ : Jo pakanka, bet jo reiktų daugiau, sakyčiau būtų galima jų išdelioti ir kituose kaimeliuose, kad jų būtų vos ne kiekvienam.


Ar naudojote /padmins ar /tpagalba komandas? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Taip naudoju (/padmins) tikrai padeda administracija, apie tai neturiu nusiskundimų.


Ar teko naudotis /​kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Teko, kartais teko sulaukti greito iškvietimo, na, o kartais teko palaukti. Bet svarbu kad sulaukiau, kaip sakoma geriau vėliau negu niekada.


Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti : ​ Manau informacija serveriui yra pagrindinis dalykas, su ja man teko susipažinti, nemanau ar jos trūksta. Jos nėra per daug, bet tikrai ir nėra per mažai, pakankamai.


Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Keisti nematau ko reiktų, jei esi naujokas, tau reik pagalbos, pasinaudoji /padmins ir viskas išspręsta, taigi mano nuomonę, tiesiog reiktų koncentruoti administracija į naujokų supažindinimą su serveriu. Taipogi daug kas priklauso ir nuo pačio naujoko, ar jis domėsis serveriu, ar jis prašys pagalbos. Galbūt net būtų galima paskirti tam tikra administracijos dalį, kuri prižiūrėtų vien naujokus, arba būtų motyvuoti juos prižiūrėti ir jais rūpintis, o kita dalis rengtų "event'us" ir gaudytų sukčius (cheats). Bet čia tik tokia įdėja, manau, kad ir taip viskas yra gerai šiuo atžvilgiu.


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.