Arnis_Selfie 107 Parašė Vasaris 16, 2015 Va pamačiau, kad jis važinėja su nrg kažkaip keistai tai padariau VIDEO GAL ČYTAS? sake ne čytas jis pats bent jau man.. Nepikit dėl lag.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Orange_Mst 107 Parašė Vasaris 16, 2015 Įmanoma, taip padaryti, bet kartais ir buginas, kai darai /pzu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Anthony_Whiz 33 Parašė Vasaris 16, 2015 Čytas ant tiek skersai tik su speed ir editintu sobeitu gali varyt. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Karolis_Jakuza 126 Parašė Vasaris 16, 2015 Šitas, tai nesvaikas :DDDDDDDDDDDD, man rodo, kad gerai varinėjų,dar turiu video.Va Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tutukas_Cvr 6 Parašė Vasaris 16, 2015 Gali būti kad čia Ridos botas. Nes su ridos botu, eina šonu irgi. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kyle_Anderson 47 Parašė Vasaris 16, 2015 Čia viskas išaiškinta. PAŽIŪRIM YAKUZOS VIDEO. 20"27 PAŽIŪRIM AIRIO VIDEO 20"29 TIKRAI PER 2 MINUTES JIS JUNGĖ ČYTUS AR RIDOS BOTĄ KAIP KAŽKAS SAKĖ IR VAŽINĖJO. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Marius_Patio 9 Parašė Vasaris 16, 2015 Ne pažiūrėk dažnai taip ir man rodo kad daug taip važiuojam ypač kai g būni taip rodo. čia tiesiog taip tik rodo. joks čytas. Ridos botai jus atcigaukit Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Warning. 605 Parašė Vasaris 16, 2015 Tai ne čytas ! Šiame serveryje truputėlį buginasi transporto priemonė pavadinimu " NRG-500 ".Mane vienas žmogus su ja vežė aš taip pat klausiau jo ar jis nenaudoja neleistinų programų,važiuoja skersas,paneigė šį argumentą jisai,tad išvada serverio sistema P.S. - Arnis_Selfie tau matosi labai lagina,dėl tam tikrų priežasčių gali ir dėl to būti,jog tau kai kur bšk pievas rodo,tačiau tai serverio sistemos klaida. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Antoškee_Sopranoo 6 Parašė Vasaris 16, 2015 Tai ne čytas ! Šiame serveryje truputėlį buginasi transporto priemonė pavadinimu " NRG-500 ".Mane vienas žmogus su ja vežė aš taip pat klausiau jo ar jis nenaudoja neleistinų programų,važiuoja skersas,paneigė šį argumentą jisai,tad išvada serverio sistema P.S. - Arnis_Selfie tau matosi labai lagina,dėl tam tikrų priežasčių gali ir dėl to būti,jog tau kai kur bšk pievas rodo,tačiau tai serverio sistemos klaida. Čia ne serverio sistema o nuo modo taip. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose