Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Kyle_Anderson

Neaktyvus

  • 136

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Paskutiniai profilio lankytojai

Paskutinių profilio lankytojų rodymas yra išjungtas

  1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Kyle_Anderson Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transportą (pavadinimas, rida, spalva, dalys): INFERNUS - 0 daužtumo, ~300km ridos , 226(reta)/, STAGE3, reti SWITCH ratai. Norima kaina už transportą: Laukiu pasiūlymų. Parduodamo transporto nuotraukas: Dabar ridos yra truputį daugiau.
  2. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Funkis_Punkis • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Jerry_Hosted • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Piknaudžiavimą administratoriaus priveliagijomis. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Mano draugelis (klyčka: skripteris xdd) t.y Doom_***** buvo užblokuotas free, tiesiog už tai jog liejo savo fantaziją, darė įvairius scriptus ir apgaudinėjo iš esmės žaidėjus. Tas jam padėjo laiminėti xdd ( tiesiog tikėjo į tai ) visa, kita nuotraukose, jis jau ankščiau tas žaidėjas grąsino
  3. WHITE ELVIS IR BIG SMOKE PARDUOTI. LIKO SUZIE. SIŪLOM KAINA.S
  4. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Funkis_Punkis2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą aksesuarą (pavadinimas, ID, Retumas): BIG SMOKE, 269 L.retas, WHITE ELVIS, 83 Retas, Su Xi Mu (Suzie), 208 Retas.3. Pateikite parduodamo aksesuaro nuotraukas (be modifikacijų): big smoke WHITE ELVIS SU XI MU (SUZIE) 4. Kaina, kiek norite gauti už aksesuarą: Kainą siūlome komentaruose, žaidime, parašom kokį skiną norim imti ir už kiek. Jeigu kaina man netiks, tiesiog atrašysiu, jog dėkui ne.
  5. Amm, tai va šiandien pamačiau jog aš dar 2017-tuose gyvenu, nes į picerininkus vakar įsidarbinau, bet pasirodo jog 2017/13/01. Beto, koks 13 mėnesio pavadinimas? https://imgur.com/a/xyjEZ (ŽĖKIT KUR DARBĄ RAŠO)
  6. 1. Jūsų Vardas_Pavardė?: 2. Įrodymai jog pervedėte pinigus?: 3. Darbo stock'as ( iš ko atliekamas darbas ): 4. Jeigu darbas be paveiksliuko jo pavyzdys?:
  7. Turbūt net nežinai programos su kuria viskas daroma ;ccc
  8. Tuo labiau, esi 20 - 60metru nuo matuokliio ir jau skaito baudA. Vaziuoji jau uz mstuoklio padidini greiti vel duoda baud..
  9. kas tau kaip tai.. Adobe Photoshop CC 14.2 Final Multilanguage [ChingLiu]

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.