Heroin_Addictt 11 Parašė Gegužė 18, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Heroin_Addictt • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Trevor_Night • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas (nulipinėja nuo moto su sob (spaudinėdamas N raidę) • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://www.youtube.com/watch?v=IAKKless4nc&feature=youtu.be Gal pagaliau užbaninsit? Rokas Patekus į NGS antrą kartą už čytus būsite baudžiamas RCON banu. GG Geg 10 2016 08:45 Arvydas_Katkus Skrajojantis_Olandas 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Trevor_Night 18 Parašė Gegužė 18, 2016 OMG tu rimtas tipo bana davej ir laimingas esi juk tai yra free ban supranti jei aš bučiau su n raide aš bučiau virs moco supranti ar ne ispirtu mane iš moco o aš krentu i apačia nuo lag jam lagina ir meto mane kas supranta su čytais tai supras tiesok reiketu n raide spausti o aš krentu ir atstumas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Trevor_Night 18 Parašė Gegužė 19, 2016 KAS NORS PAŽIURES BANNED AR NE AR 3PRŽ NESUGEBA NIEKO Bmx_Park 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Bmx_Park 79 Parašė Gegužė 19, 2016 (redaguota) Jo matosi, kad free banas ir nesuprantu aš tu prižiūrėtoju ban šiandien dave free bana ir nieks nesugeba unbanint kiek kartu mantui rašiau isai neraguoją aš *cenzūra* *cenzūra*. Narys gauna įspėjimą už: • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus; Redaguota Gegužė 20, 2016 Mister_Crime Trevor_Night 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Trevor_Night 18 Parašė Gegužė 19, 2016 tiesok paimtu prž Egidijus_Keza ir galvoju viskas ok butu joks Bumeri ne Sudoku nieko nesugeba ar taip sunku ant 5min užeit ir pažiureti visas anketos Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Svečias Parašė Gegužė 19, 2016 (redaguota) tiesok paimtu prž Egidijus_Keza ir galvoju viskas ok butu joks Bumeri ne Sudoku nieko nesugeba ar taip sunku ant 5min užeit ir pažiureti visas anketos tu supranti ka sneki? gi 2 karta i ngs irasysim ir *cenzūra*psi rcone Narys gauna įspėjimą už: • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus; Redaguota Gegužė 20, 2016 Mister_Crime Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lauris Driftas 108 Parašė Gegužė 19, 2016 (redaguota) tu supranti ka sneki? gi 2 karta i ngs irasysim ir *cenzūra*psi rcone Nesuprantu jis kiek nori tiek aiškink jis nesupras Narys gauna įspėjimą už: • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus; Redaguota Gegužė 20, 2016 Mister_Crime Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Trevor_Night 18 Parašė Gegužė 19, 2016 tu supranti ka sneki,snargliau? gi 2 karta i ngs irasysim ir *cenzūra*psi rcone tu trauma gali nebe free postinti ne tavo tema sukurta trauma už *cenzūra*e serve esi ramus buk Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Bumeris 485 Parašė Gegužė 20, 2016 Anketa tvarkinga. ● Lagg'ai nepadės nulipti nuo motociklo surakintam. Skrajojantis_Olandas 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose