Explosive_Speed 96 Parašė Gegužė 21, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Explosive_Speed • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : John_Bravoras • Už ką buvote užblokuotas ?: "APGAUDINEJIMA" • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : - [susinervines netycia parasiau /q i chat labai atsiprasau gal pasigailesit p.s tas john rasiau jam i poke bus banned parase pff p* tas adminas sekmes bane.] Tai jeigu galit pasigailekit free banukas :/ • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį : Kenny_Madden John_Carllo 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Medinis_Freaknez 7 Parašė Gegužė 21, 2016 Irodymus ikelsiu as per 1h. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Explosive_Speed 96 Parašė Gegužė 21, 2016 Laukiu nesulaukiu ZAIDIMO IRODYMU KAIP AS APGAUDINEJU XD John_Carllo Kenny_Madden 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas_Quatros 381 Parašė Gegužė 21, 2016 Dynk tu tik iš akių scameri, mane apipisai su tampa, dar čia pisi visiems protą, kad tipo free banas. Rconas, kaip ryžyne bus. Toks pat esi fruktas, kaip Oliver_Cill. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Zygis_Pahmel 29 Parašė Gegužė 21, 2016 Šitas apgavikas ir čyteris, nesuprantu kodėl jis dar ne rcon'e. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Explosive_Speed 96 Parašė Gegužė 21, 2016 zygi, jeigu as toks tai kodel apie mane irodymu niekur nera??? Kenny_Madden John_Carllo 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Explosive_Speed 96 Parašė Gegužė 21, 2016 Siap jau senai turejai ikelt irodymus kaip jau uzbaninai mane dabar laukem valanda irgi irodymu nera tad cia yra free ban priziuretojai tikrinam ~~! Kenny_Madden John_Carllo 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Karolis_Sudoku 374 Parašė Gegužė 21, 2016 Atblokuotas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose