Jimmy_White 3 Parašė Gegužė 21, 2016 Mano kurti avatarai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jason_Hernandez 5 Parašė Gegužė 21, 2016 Vienas yra geras. Šiaip reikėtų tokių kaip permatomų gal rėmelių arba per viršų ir apačią kaip būna tokios juodos linijos. Be rėmelių man nesižiūri dažniausiai :/ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Andriux_Foreveris 16 Parašė Gegužė 21, 2016 Avatarai yra keli neblogi bet siūlyčiau aš tau kurti avatarus dažniausiai 150x250 bent jau man toks dydis tinkamiausiai ir dar man asmeniškai visai gražu kaip uždedi permatomus rėmelius. Pamokai kaip uždėti rėmelius >>čia<< Tomas_Quatros 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jimmy_White 3 Parašė Gegužė 21, 2016 Avatarai yra keli neblogi bet siūlyčiau aš tau kurti avatarus dažniausiai 150x250 bent jau man toks dydis tinkamiausiai ir dar man asmeniškai visai gražu kaip uždedi permatomus rėmelius. Pamokai kaip uždėti rėmelius >> << Aš visokių dydžių kuriu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pusbrolis_Antanas 337 Parašė Gegužė 21, 2016 Ne tavo tie avatarai yra, o iš kito projekto paimti. Augustė_Augustė Nedas_White Matt_Casartelli 3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Josh Diablo` 2 Parašė Gegužė 21, 2016 Yra matytų avatarų arba tu kopinai arba iš tavęs kopino. Pasiimiau pora. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Matt_Fatality 5 Parašė Gegužė 22, 2016 Gražus avatarai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jimmy_White 3 Parašė Gegužė 24, 2016 Ne tavo tie avatarai yra, o iš kito projekto paimti. Šiaip jie tikrai mano yra. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pusbrolis_Antanas 337 Parašė Gegužė 25, 2016 Šiaip jie tikrai mano yra. Kaip tu galėjai juos daryti jei aš juos pats padariau. Augustė_Augustė Nedas_White Matt_Casartelli 3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Liepa 17, 2016 Tema rakinama. "Temos rakinamos paprašius temų autoriams, autoriui ilgai neatnaujinant temos ar diskusijai temose nevykstant ilgiau nei 14 dienų. Norint papildyti ar pakoreguoti užrakintos temos turinį dėl temos atrakinimo kreipkitės į PM". Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose