Trevor_Night 18 Parašė Gegužė 24, 2016 Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Trevor_Night • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Fear_Near • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytas viel su car varo 170 jei sultan važiuoja tik 160 nuo kada 170 jo atmaž bus juk nuo kalno bet 170 vistek ne važiuoja • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Preš tai irgi taip pats buvo su alt vare va http://greenside.lt/index.php?/topic/27427-trevor-night-užblokavo-fear-near/ Sr Bumeri kad vaizdo nera ne galvojau kad 2karta čytins is važavo net 190 bet spejau ft padaryti 170 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Fear_Near 16 Parašė Gegužė 24, 2016 Durniau ,tu nuo kalno važiavau ,ir dar nitro buvo :DD...Pamegink pats..Unban ,pirk arba gg admin :DDDSu altu 200+ važiuoja..Senai ištrynės jį. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Trevor_Night 18 Parašė Gegužė 24, 2016 Durniau ,tu nuo kalno važiavau ,ir dar nitro buvo :DD...Pamegink pats.. Unban ,pirk arba gg admin :DDD Su altu 200+ važiuoja..Senai ištrynės jį. tu rimtas kentas ane su nitro ar be nitros 160 važiuoja ne stumk esu viska išbandžius ir nuo atmaz gerai pirk unban viel Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lauris Driftas 108 Parašė Gegužė 24, 2016 tu rimtas kentas ane su nitro ar be nitros 160 važiuoja ne stumk esu viska išbandžius ir nuo atmaz gerai pirk unban viel Tu esi bandęs su sultanu nuo kalno važiuot? Nes sultanas važiuodamas nuo kalno greitis didėja. No įsp tik paaiškinau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Fear_Near 16 Parašė Gegužė 24, 2016 Dėja, tu pirksi :DDD 1. Įrodimai ,su fotkem..2. Nuokalnę buvo......Naujokas napatyręs ,čia kelių GreenSide. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Karolis_Sudoku 374 Parašė Gegužė 24, 2016 Anketa netvarkinga. Buvo ant tiek įdomu, kad katik pats pabandžiau leistis nuo šio kalno, mašina spaudė ir virš 185km/h... Blokuokite ir mane Kitą kartą jei jauti, kad asmuo čyteris - filmuok... Mantas Fear_Near Trevor_Night 3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose