Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×
Pinjatų maratonas 2024! ×

Emigruoju Edward_North

Edward North*

Rekomenduojamas pranešimas

Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Edward_North


Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ Na... Prieš metus susikūriau vieną vartotoją, bet tą pačią dieną išjungiau žaidimą, ir taip nei perėjau apmokymų nei ką.. Prisijungiau užvakar vėl (2016/05/22), perėjau apmokymus, visai patiko serverio sistemos, tačiau.. Tas senas mano slapyvardis nepatinka, užsinorėjau susikūrti naują vartotoją serveryje, štai šį. Tad paprasčiausiai sakant, tikriausiai pradėjau žaisti nuo 2016/05/22.


Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Jeigu neklystu, nuo 2011 metų galo kažkur, tačiau man greitai praeina noras žaisti, tad dažnai pertraukas darau.


Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : ​Draugai vietoj to, kad kalbėtų apie vieną serverį, kaip ir įprasta kiekvieną dieną.. Kalbėjo kažkodėl apie šį, pirmą kartą jį mačiau, norėjau išmeginti tad ir užsukau, tačiau kaip ir minėjau pradžioje, ilgai nepažaidžiau. :D


Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Seną serverį palikau, dėl to, kad atsibodo tą patį per tą patį žaisti, žaidėjų pilna, puse su neleistinomis modifikacijomis, serveris pilnas klaidų/realybės neatitinkančių dalykų. Tačiau manau, kad kažkada vis tiek ten užsuksiu, vis gi keletas draugų ten žaidžia, dažnai kviečiasi.


Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip, įvykdžiau visas. Prieš metus nežinau kodėl, bet man buvo sunku jas suprasti, tačiau dabar. Vos užsiregistravus, labai greitai viską atlikau, buvo paprasta. :D


Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? :​ Su kita paskyra teko į Medkirčius įsidarbinti, labai patiko sistema, tačiau gaila, kad tegalima iki 3 kruvų malkų įsimesti į mašiną.


Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Ne, kažkaip radare pasirodė taškelis, kur ji yra, taigi ten ir nukeliavau.


Ar dažnai naudojate /gps komandą? :​​ Dažnokai, kadangi naujokas esu ir nelabai žinau visas serverio vietas.


Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Na lyg ir nebuvau. (Tik tiek, kad išlindau su išnuomuojamą mašina į kitą kelio pusę, ir netyčia pergrioviau motociklininką, tad jis mašiną aptrankė. ;D Atsiprašiau ir nuvažiavau..)


Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti?​ : Manau pakanka. Nereikia labai daug, nes mano nuomone, pradės jos visur mėtytis ant kelio/kelio pakrasčių.


Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Buvau kartą naudojęs. Prašiau, kad nužudytu su /kill, kadangi toli buvau be transporto. Padėjo :)


Ar teko naudotis /​kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Hmm.. Kažkaip nebandžiau, taksi kelis kartus prireikė, tačiau galvoju,  kad reikės už nuvežimą susimokėti kelis šimtus :/.


Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti :​ Manau, kad taip. Pakankamas ir aiškus.


Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Net nenumanau.. Tačiau galvoju, kad reikėtų įdėti tokius kaip.. Nustatymus/Panelę. Kad galėtum įsijungti/paslėpti kokius tai nors užrašus nuo ekrano, žinutes ar šeip kokius vartotojo dalykus(slaptažodį/klausimą).


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.