Aivaras`Acme 120 Parašė Vasaris 17, 2015 JEI PATIKO VISADA SPAUDŽIAM PATINKĄ Kenneth'Ferguson Erika_Sun 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aivaras`Acme 120 Parašė Vasaris 17, 2015 Erika_Sun 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aivaras`Acme 120 Parašė Vasaris 18, 2015 PATIKO? SPAUSK PATINKA MYGTUKĄ! Erika_Sun 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aivaras`Acme 120 Parašė Vasaris 18, 2015 Wall_Street'as Erika_Sun 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hot_Anonymous 1.593 Parašė Vasaris 18, 2015 Patiko avatarai, stockai matyti, bet neesmė. Sekmės kitą kartą. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aivaras`Acme 120 Parašė Vasaris 18, 2015 (redaguota) Šią dieną 2015-02-18 į 11:26, Hot_Anonymous rašė: Patiko avatarai, stockai matyti, bet neesmė. Sekmės kitą kartą. Na dėkui. Gaunate vieną įspėjimą už šios taisyklės pažeidimą: Draudžiama rašyti pranešimą tik cituojant kito nario pranešimą (komentarą turi sudaryti minimaliai 5 žodžiai); -Edis_Kingston Redaguota Vasaris 22, 2015 Edis_Kingston Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Close 0 Parašė Vasaris 19, 2015 Šiaip avatarai gražūs, stock'ai irgi, tik norėtusi bent jau man didesnio dydžio. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aivaras`Acme 120 Parašė Vasaris 19, 2015 Šią dieną 2015-02-19 į 16:10, Lukas_Close rašė: Šiaip avatarai gražūs, stock'ai irgi, tik norėtusi bent jau man didesnio dydžio. Na stengsiuos padaryti kuo greičiau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aivaras`Acme 120 Parašė Vasaris 21, 2015 PARAŠAI Wall_Street'as 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis_Zuliksas 7 Parašė Vasaris 21, 2015 Kai tu žiaurus :DDD mano parašus pasieme čiūvelis. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
`Fuzzka 6 Parašė Vasaris 21, 2015 Seni man atrodo Tu biškį freepostini. Nors ne ne biškį jau čia. Duokit jam kas nors įspėjimų IR draugiškas patarimas.: Nevok kitų parašų jei pats nesugebi padaryti. Ir dar vienas; Kelk visus į imgur.com ,o ne atsakinėk į savo temą. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aivaras`Acme 120 Parašė Vasaris 21, 2015 Šią dieną 2015-02-21 į 10:43, `Fuzzka rašė: Seni man atrodo Tu biškį freepostini. Nors ne ne biškį jau čia. Duokit jam kas nors įspėjimų IR draugiškas patarimas.: Nevok kitų parašų jei pats nesugebi padaryti. Ir dar vienas; Kelk visus į imgur.com ,o ne atsakinėk į savo temą. Gerai nebeverk pasistengsiu del taves. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis_Zuliksas 7 Parašė Vasaris 21, 2015 Čia galiu pasakyti jog ne jo visi avatarai bei parašai, pasiema iš kito projekto ir tipo gfxeris.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Wall_Street'as 19 Parašė Vasaris 21, 2015 Tikrai gražūs darbai, + Rep tau, sekmės tau kuriant. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aivaras`Acme 120 Parašė Vasaris 21, 2015 Šią dieną 2015-02-21 į 16:40, Ernis_Zuliksas rašė: Čia galiu pasakyti jog ne jo visi avatarai bei parašai, pasiema iš kito projekto ir tipo gfxeris.. Taip kiti ne mano o daugumą mano ir sakai iš kito projekto daugumą yra draugų kurie dalinasi kartu kaip ir aš avatarais tokiais dalykais tai man daug kas numete prašė kad pasidalinčiau. Šią dieną 2015-02-21 į 16:44, Wall_Street'as rašė: Tikrai gražūs darbai, + Rep tau, sekmės tau kuriant. Dėkui. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Džo_Barabanas 1 Parašė Vasaris 21, 2015 Nu avatarai gražūs, bet klausimas ar tavo jie... Nes nemažai avatarų jau seniai teko matyti įvairiuose projektuose. Anyway, jeigu pats darai sėkmės. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aivaras`Acme 120 Parašė Vasaris 21, 2015 (redaguota) Šią dieną 2015-02-21 į 20:06, Ken_Shizuki rašė: Nu avatarai gražūs, bet klausimas ar tavo jie... Nes nemažai avatarų jau seniai teko matyti įvairiuose projektuose. Anyway, jeigu pats darai sėkmės. Na dėkui. Gaunate vieną įspėjimą už šios taisyklės pažeidimą: Draudžiama rašyti pranešimą tik cituojant kito nario pranešimą (komentarą turi sudaryti minimaliai 5 žodžiai); -Edis_Kingston Redaguota Vasaris 22, 2015 Edis_Kingston Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ignas_Image 760 Parašė Vasaris 27, 2015 Tema nebe pildoma. Rakinama. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose