Aivaras`Acme 120 Parašė Vasaris 17, 2015 JEI PATIKO VISADA SPAUDŽIAM PATINKĄ Kenneth'Ferguson Erika_Sun 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aivaras`Acme 120 Parašė Vasaris 17, 2015 Erika_Sun 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aivaras`Acme 120 Parašė Vasaris 18, 2015 PATIKO? SPAUSK PATINKA MYGTUKĄ! Erika_Sun 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aivaras`Acme 120 Parašė Vasaris 18, 2015 Erika_Sun Wall_Street'as 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hot_Anonymous 1.592 Parašė Vasaris 18, 2015 Patiko avatarai, stockai matyti, bet neesmė. Sekmės kitą kartą. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aivaras`Acme 120 Parašė Vasaris 18, 2015 (redaguota) Patiko avatarai, stockai matyti, bet neesmė. Sekmės kitą kartą. Na dėkui. Gaunate vieną įspėjimą už šios taisyklės pažeidimą: Draudžiama rašyti pranešimą tik cituojant kito nario pranešimą (komentarą turi sudaryti minimaliai 5 žodžiai); -Edis_Kingston Redaguota Vasaris 22, 2015 Edis_Kingston Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Close 0 Parašė Vasaris 19, 2015 Šiaip avatarai gražūs, stock'ai irgi, tik norėtusi bent jau man didesnio dydžio. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aivaras`Acme 120 Parašė Vasaris 19, 2015 Šiaip avatarai gražūs, stock'ai irgi, tik norėtusi bent jau man didesnio dydžio. Na stengsiuos padaryti kuo greičiau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aivaras`Acme 120 Parašė Vasaris 21, 2015 PARAŠAI Wall_Street'as 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis_Zuliksas 7 Parašė Vasaris 21, 2015 Kai tu žiaurus :DDD mano parašus pasieme čiūvelis. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
`Fuzzka 6 Parašė Vasaris 21, 2015 Seni man atrodo Tu biškį freepostini. Nors ne ne biškį jau čia. Duokit jam kas nors įspėjimų IR draugiškas patarimas.: Nevok kitų parašų jei pats nesugebi padaryti. Ir dar vienas; Kelk visus į imgur.com ,o ne atsakinėk į savo temą. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aivaras`Acme 120 Parašė Vasaris 21, 2015 Seni man atrodo Tu biškį freepostini. Nors ne ne biškį jau čia. Duokit jam kas nors įspėjimų IR draugiškas patarimas.: Nevok kitų parašų jei pats nesugebi padaryti. Ir dar vienas; Kelk visus į imgur.com ,o ne atsakinėk į savo temą. Gerai nebeverk pasistengsiu del taves. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis_Zuliksas 7 Parašė Vasaris 21, 2015 Čia galiu pasakyti jog ne jo visi avatarai bei parašai, pasiema iš kito projekto ir tipo gfxeris.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Wall_Street'as 19 Parašė Vasaris 21, 2015 Tikrai gražūs darbai, + Rep tau, sekmės tau kuriant. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aivaras`Acme 120 Parašė Vasaris 21, 2015 Čia galiu pasakyti jog ne jo visi avatarai bei parašai, pasiema iš kito projekto ir tipo gfxeris.. Taip kiti ne mano o daugumą mano ir sakai iš kito projekto daugumą yra draugų kurie dalinasi kartu kaip ir aš avatarais tokiais dalykais tai man daug kas numete prašė kad pasidalinčiau. Tikrai gražūs darbai, + Rep tau, sekmės tau kuriant. Dėkui. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Džo_Barabanas 1 Parašė Vasaris 21, 2015 Nu avatarai gražūs, bet klausimas ar tavo jie... Nes nemažai avatarų jau seniai teko matyti įvairiuose projektuose. Anyway, jeigu pats darai sėkmės. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aivaras`Acme 120 Parašė Vasaris 21, 2015 (redaguota) Nu avatarai gražūs, bet klausimas ar tavo jie... Nes nemažai avatarų jau seniai teko matyti įvairiuose projektuose. Anyway, jeigu pats darai sėkmės. Na dėkui. Gaunate vieną įspėjimą už šios taisyklės pažeidimą: Draudžiama rašyti pranešimą tik cituojant kito nario pranešimą (komentarą turi sudaryti minimaliai 5 žodžiai); -Edis_Kingston Redaguota Vasaris 22, 2015 Edis_Kingston Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ignas_Image 760 Parašė Vasaris 27, 2015 Tema nebe pildoma. Rakinama. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose