Jessy_Smith 37 Parašė Gegužė 28, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Jessy_Smith • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Artur_Afganistano • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://www.youtube.com/watch?v=3-HyB-tuSEU&feature=youtu.be Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Artur_Afganistan 19 Parašė Gegužė 28, 2016 • Labai malonu, kai prisijungiau pažaisti užsikabinau ir gaunu baną už visišką pievą, net nežinodamas kaip tas š veikia gavau už tai baną - nais! • Nežinau čia sutapimas gal, bet tuo metu rašiau Mantui į teamspeak'ą, ir baiges rašyti, atėjau į žaidima gavau ban'ą... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jessy_Smith 37 Parašė Gegužė 28, 2016 Gi matosi kad tu skrenti su s0b virš 230km/h. Ir nebeatmazink čia, kad nečytinai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Artur_Afganistan 19 Parašė Gegužė 28, 2016 Gi matosi kad tu skrenti su s0b virš 230km/h. Ir nebeatmazink čia, kad nečytinai. Aš rašiau, nes nieko nesupratau, ir gavau ban'ą, o tuo metu kėliau draugui rida, tai ką tų siulai daryti mano šaibos nuėjo į šiukšline. Dar siuliau tau pinigėliu, nes nemalonus dalykas kaip už dika gauni ban'ą. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jessy_Smith 37 Parašė Gegužė 28, 2016 Jeigu būtų free banas tu nesiulytum man pinigų už nieką ir būtum ėjęs pildyti unban anketa. Visi buvo ts keža, velnelis ir sakė baninti, nes su s0b varei. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Artur_Afganistan 19 Parašė Gegužė 28, 2016 Jeigu būtų free banas tu nesiulytum man pinigų už nieką ir būtum ėjęs pildyti unban anketa. Visi buvo ts keža, velnelis ir sakė baninti, nes su s0b varei. Oi tikrai pacanėli tu teisus. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas 4.103 Parašė Gegužė 29, 2016 Anketa tvarkinga. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose