Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Emigruoju Jack_Bmw

Jack_Bmw

Rekomenduojamas pranešimas

Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Jack_Bmw

Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ Į jūsų serverį prisijungiau birželio 1 d.

Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : SA-MP serverius žaidžiu apie keturis metus. Nepamenu nuo kada pradėjau žaisti, nes žaidžiau ne viena SA-MP žaidimą, bet įvairius, kaip CS:GO ir t.t.

Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : ​Dažnai lankausi žaidimų forumuose, kaip SuperGames, vis dažniau mačiau narių kurie naudoja parašuose jūsų serverio banner'į, taip pat matau kad čia yra daugelis žaidėjų šiame projekte yra buve iš to serverio kurio emigruoju (pvz.: Egidijus_Keza, Gedis_Gaska, Hugo_Armani ir k.t.).  Na ir youtuber'į Cleme_Tean, apie jį daug nežinau. Tiesiog susidomėjau ir norėjau išbandyti jūsų serverį, ir man labai patiko jūsų įvairūs darbai ir sistemos, dar nematyti įvairios sistemos.

​Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Tiesiog patiko man šis serveris, visas išdėstymas ir forumas, tikrai nematytas dizainas. Noriu siekti pas jus.

Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Kaip pirma sykį pamačiau apmokymą, nelabai supratau kaip ja vykdyti, dar plačiau perskaičius išmokau ir ją perėjau. Visas apmokymo misijas perėjau, tik nežinau ar paskutinė misija buvo ir perėjau ar dingo.

Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? :​ Dirbau dar tik dvejose darbuose, man nepatiko medkirčiai, dėl to kad dažnai tu išvažiuoji kirsti medžius, susidedi 2/3 arba 3/3 ir gali tikėtis kad atvažiuos bendradarbis ir juos atiims arba pabėgs su mano darbine transporto priemone. Visiškai buvau susinervavęs dėl tokio dalyko ir kreipiausi į /padmins, tačiau į mano pagalbą nė vienas nepadėjo. Galvojau iškviesiu policiją ir padės apsaugoti , bet ir tos neišlaukiau ir sugalvojau nuvažiuoti toliau į kita medelyną ir tiesiog džiaugiuosi kad yra daugiau medelynų, kai kur retai lankosi bendradarbiai, ir galėjau bent 4/8 išvežti į bazę, bet ten taip pat darosi, paaima iš bagažinės malkas ir jas neša, tiesiog nedraugiški "bendradarbiai" arba "naujokai". Sistemą man patiko, tikrai nematyti, ir yra bent veiklos, o ne važinėti su darbine transporto priemonę po miestelius ir keltis darbo XP ir bendra XP.

Antrame darbe dirbau ir dirbu gaisrininku. Labai patiko sistema, taip pat nematytą, kad gali gesinti namus, verslus ir įsipilti vandens. Šis darbas man patiko. Ir ypač paliko man dėmesį, tai GreenSide fabrikas, daug įdomių veiklų yra, kur gali praleisti laiką keldamas XP.

Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Elektronikos parduotuvę buvo nesunku rasti, dėl to kad kai vykdžiau apmokymus apie /GPS ir teko apvažinėti visus miestelius, pastebėjau kad ji randasi BlueBerry miestelį.

Ar dažnai naudojate /gps komandą? :​​ Kaip dar naujokas, tikrai naudoju dažnai /gps, dar nesusipažinau kur randasi vyriausybė ir kitos vietos.

Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Kai dirbau medkirčiu, teko susimušti su vienu žaidėju, dėl malkų, bet sumušti nebuvome.

Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti?​ : Visiškai man patiko tų nuomų išdėstymai kas kur randasi, ir lengva juos buvo rasti, ir labai gerai kad naujokams nemokamai.

​Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Naudojau /padmins komandą kai prireikė pagalbos dėl medkirčių, kad vogia malkas ir visiškai nežinojau kaip galiu apsisaugoti nuo jų, iš jų pagalbos negavau.

Ar teko naudotis /​kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Pirmas kvietimas mano buvo TAXI, greitai sureagavo ir atvyko ir nuvežė į reikiamą vietą. Antras iškvietimas buvo policija, iš jų pagalbos negavau, neatvyko, o tuo metu vyko reidas. Trečias iškvietimas mano buvo TAXI.

Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti : Labai esu patenkintas, kad galiu rasti reikiama informaciją, serverio komandas ir darbų pristatymus.​ 

Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisti mūsų serveryje? : Viena problema yra, tai vėl būtų taspats mano minėjimas apie medkirčius, nemanau kad įmanoma padaryti kad nevogtų iš bendradarbių malkas ir darbines transporto priemones. Jeigu kaška padarius tiesiog nebūtų įmanoma dirbti medkirčiu, žinau kad šis pasiūlymas yra tiesiog neįmanoma. 

Dalintis šuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.