Suqueriux_Elegy 1 Parašė Birželis 5, 2016 Sveiki Visi. Noriu pristatyti save. Aš esu žinomas kaip Dance'Hks ,bet šitam serveryje busiu tiesiog MatT'Malatkov. Taigi Pradėkim. Man yra 14-15metų per vidurį gyvenu Kauno Alexote. Persikėliau į ši serveri ,nes nusibodo žaist visokius š čia atėjas pasižaidžiau ir visai patiko. Taigi man kontaktus facebooko galit rast (https://www.facebook.com/profile.php?id=100009511463668&fref=ts)Nu mano Pomėgiai šaudytis. Esu dalyvaves Kaunas-Vilnius DM čempionate(nenoriu girtis ,bet laimėjom 3vieta) Tiesa saugokites D'meriai') Sekmės visiems. Pagarbiai Matt'as Goffredo_Luciano 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Svečias Parašė Birželis 5, 2016 Moki cbug? ar su ak dimini Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas 4.103 Parašė Birželis 5, 2016 Dm čempionatas XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Evaldas? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Suqueriux_Elegy 1 Parašė Birželis 5, 2016 Moki cbug? ar su ak dimini 1v1? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jocker_Weed 21 Parašė Birželis 5, 2016 O čia tai ne šuns papas. DM čempionatas. Kietas prisistatymas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose