Danillo_Karpiz 119 Parašė Sausis 7, 2015 Labas, labas, labas.Sugalvojau pagaminti avatarų ir manau gaminsiu juos kas kažkiek teigiamų paspaudimų Temas galite siūlyti ir patys.#1: http://imgur.com/a/T96Es Jaska_Gang brashkeaaa Arnis_Selfie 2 kiti 5 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pusbrolis_Antanas 337 Parašė Sausis 7, 2015 Kažin ar jie yra tavo tie avatarai,nes jau esu juos matęs seniau kitame projekte. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantvis_Daedo 45 Parašė Sausis 7, 2015 Avatarai išties yra matyti, galbūt tu nukopijavai, o gal ir ne. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Danillo_Karpiz 119 Parašė Sausis 7, 2015 Avatarai išties yra matyti, galbūt tu nukopijavai, o gal ir ne. Kažin ar jie yra tavo tie avatarai,nes jau esu juos matęs seniau kitame projekte. Avatarai tik neseniai padaryti:) Juos dariau pats, galbūt tik stockai matyti:) Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ignas Bandito 112 Parašė Sausis 7, 2015 Kokį cc ar efektus naudoji ? Gal galėtum cs6 linką numest į PM ? Gražūs avatarai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Danillo_Karpiz 119 Parašė Sausis 7, 2015 Kokį cc ar efektus naudoji ? Gal galėtum cs6 linką numest į PM ? Gražūs avatarai Draugas davė savo kažkokius naudojamus. CC naudoju ne CS6 . Ačiū Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Darrel_Johnson 12 Parašė Sausis 7, 2015 Keletas matytu yra :/ O šiaip pamokynk ir mane tokius avatarus daryt ;D Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Danillo_Karpiz 119 Parašė Sausis 7, 2015 Keletas matytu yra :/ O šiaip pamokynk ir mane tokius avatarus daryt ;D Stockai matyti tik Easy Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lil_Uzi 1.131 Parašė Sausis 7, 2015 Gražūs avatarai,galbūt yra matyti daugelis,tačiau kaip sakiai pats dariai tai dariai.Sekmės tobulėjant. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnis_Selfie 107 Parašė Sausis 7, 2015 Tikrai gražus avatarai norsi daugiau. Merginų ar įvairių. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis_Kėšas 97 Parašė Sausis 7, 2015 Gražus avatarai,dėkui viena apsiimsiu,man patiko 10/10 rėp+ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Sausis 7, 2015 Gal šiek tiek ir per dideli , bet paiimsiu , radau sau tinkamų avatarų , dėkui Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Danillo_Karpiz 119 Parašė Sausis 7, 2015 Ačiū visiems, dar 1 + PATINKA ir darau update;) Jaska_Gang Lemon_Madeit 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Trololo 0 Parašė Sausis 7, 2015 yra daug matytu avataru bet pasiimsiu keleta Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Danillo_Karpiz 119 Parašė Sausis 7, 2015 yra daug matytu avataru bet pasiimsiu keleta avataras nebus nei vienas matytas, tik stockai... pasikartoju Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
And Morello 51 Parašė Sausis 19, 2015 Labai gražūs avatariukai, sveikinimai esi talentingas. Sėkmės Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Modestas_Wolf 433 Parašė Sausis 20, 2015 Avatarai neblogos kokybės, šaunu jog sumastei pasidalinti su kitais Laukiu daugiau avataru Terry_Snow 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gholas_Lokys 1 Parašė Sausis 20, 2015 (redaguota) Šaunuolis, visai neblogai padaryta Sėkmės tau! Visi parašyti pranešimai http://greenside.lt/ forume turi būti argumentuoti ir atitinkantis forumo temos turinį; Visur tie patys pranešimai. Vartotojas baudžiamas be žodinio įspėjimo. Redaguota Sausis 20, 2015 Rokas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Louis 60 Parašė Sausis 20, 2015 Kaikurie avatarai neblogi, bet sėkmės tobulėjant. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
brashkeaaa 31 Parašė Sausis 25, 2015 Gražūs avatarai tavo. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edgaras_Cheass 39 Parašė Sausis 25, 2015 Kai kurie avatarai man tikrai patiko. Šaunu, kad daliniesi. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
P`Quinttino 12 Parašė Sausis 25, 2015 Man patiko tavo avatarai toliau tobulek Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose