Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Emigruoju Darius_Kent

Darius_Kent

Rekomenduojamas pranešimas

Ispradziu Sveiki : D Rasysiu be LT raidziu, nes uzsibugino PC.. : /
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje Darius_Kent

Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ As esu jusu serverio zaidejas beveik 10 val atgal 

Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? Nemeluodamas ~5-10 metu 

Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : ​Sedejau internete uzejau i google nebuvo ka veikti.. Ir bums [ www.greenside.lt ] pagalvojau reikia paziureti ir neveltui paziurejau 

Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? As isejau is to serverio , nes nebuvo daugiau UPDATE ir nuobodus darbai be esmes pvz: vazineti ir uz tai gauni pinigu.. , o sitame serveryje kiekvienas darbas turi atlikti savo nurodyta darba , pvz medkirciai , medzius kirsti, gaisrininkai , gaisinti ir t.t.

Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? Taip as ivigdziau visus Apmokymus beveik ant [ GOLD ] ivykdyti buvo savaime aisku lengva.. bet pas mane buvo problemu , kad lietuviskos raides nesirodo P.S. keiciasi i rusu kalbos raides.. Ir del to sumku buvo bet sugebejau!

Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? :​ Per visa laika kol zaidziau ir kaupiau EXP, as pradirbau gamykloi iki 160tasku pradejau vigdyti /pasiekimai ir i + pato dirbau visus darbus be pakvietimo su pakvietimu dar nesuspejau ... :/ gal pasiseks :/ o is visu situ darbu man labiausiai patiko Ukininkai nes toli darbas kol davaziuosi , pakulsi zeme nuvesi pagaminsi duona ir nuvesi i gamykla tai ne trukumai aisku , bet tai labiau laika tempia ir kai tu su masina vazineji tai dadeda dar pinigu: 30Eur/min

Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Nebuvo , nes komanda: /gps padeda visada!!

Ar dažnai naudojate /gps komandą? :​​ Pakako kelis kartus pasinaudoti ir dabartiniu momentu zinau viska atmintinai

Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? Buvau net ir SS padariau ,bet nedesiu , gaila zmogaus.. 

Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti?​ Dviraciu pakanka , bet nuomuojanciu masinu tik pagrindiniam mieste buvau rades.. nors ir zaidziau kai zmoniu buvo 10 :D bet kituose miestuose nerasdavau ,tai jeigu jums nesumku butu dadekite tu masinu.. O jei mappinti tingete :D pasakykit man pamapinsiu :D P.S. Retexturint nemoku :// gal ismokinsite :*

Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? Naudojau daug, bet vos nemiriau.. Kokie greiti gi adminainespeji /padmins jau atsakymas ,myliu tokius parinktus adminus ;3

Ar teko naudotis /​kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? Teko naudotis ir sita komanda .. Bet Taxi/Medikai greiciausiai atvigdavo pas tave :D net Picos veziuotojai :D atvyksta greiciau negu kiti.. P.S. srr :(

Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti :​ Nereikia nieko mineti.. Serveryje tiek daug info.. Kad jau net viska ismokau atmintinai ir belenkokiam naujokui padeciau su malonumu.. Bet gaila ADM neturiu ir pinigu kad ji isigyti .. Jei patiks anketa gal nepagailetumete 1 dienai duoti Admina? :) aciu is anksto .. :/

Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? Absoliuciai nieko , bet butu geriau jei dadetumete verslu,namu ir truputi truputeli mappingo truksta : /

Viso gero :) Aciu jei patikrinsite mano anketa :) sekmes :*

Dalintis šuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.