Edwin_Boom 1 Parašė Birželis 8, 2016 ► Anketos šablonas: Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Edwin_Boom Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Nuo 2016.06.08 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Nuo labai seniai, bet ilgą laiko tarpą sa-mp išvis nežaidžiau. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Draugas viena diena parašė, pasiūlė pažaisti sa-mp, papasakojo apie šitą serverį, prisijungiau, jis aprodė ir man labai patiko Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Nes draugas pasiūlė man šitą serverį, sudomino ir šitas serveris yra ryškiai geresniai nei paskutinis kuriame žaidžiau Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Ne, dar ne visas įvykdžiau, bet po truputį su draugo pagalba vykdau. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Teko dirbi medkirčiu, nieko kito dar nebandžiau bet teks išmėginti. Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Ne, nebuvo su draugo pagalba. Ar dažnai naudojate /gps komandą? : Taip, dažnai. Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Ne. Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? : Taip, užtenka ir būna lengva ji rasti tik išėjus iš ligoninės, ar kitose vietose. Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Naudoju, ir man pataria kaip užsidirbti pinigus ir pnš. Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Taip teko kviesti taksi, tikrai greitai atvyko. Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti : Informacijos kiekis yra pakankamas. Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Na, viskas yra labai gerai ir nemanau kad kanors čia dabar reikėtu keisti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas 4.103 Parašė Birželis 8, 2016 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose