Sinaola_Gurry 2 Parašė Birželis 9, 2016 http://i.imgur.com/egaqgX1.jpg Mano kurtas senesnių laikų darbas Marka_Karka 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Andriux_Foreveris 16 Parašė Birželis 9, 2016 Nesupratau kodel dvi skiltis "Pinigai,,? O taip darbo stocas man visai patiko! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Leo_Messis 9 Parašė Birželis 9, 2016 jo šiaip labai gražiai atrodė, bet tik. kad tos dvi Pinigai skiltys. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Altiriks_Men 84 Parašė Birželis 10, 2016 Užkibo tos dvi Pinigų skiltys ir teksto stilius, o šeip tai visai gražus darbas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sinaola_Gurry 2 Parašė Birželis 10, 2016 Dėkui už atsakymus, kitą darbą kaidarysiu padarysiu puikiai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dwayne_Smash 0 Parašė Birželis 10, 2016 Nieko įspudingo, dabartinė lentelė gražesnė. Sėkmės tobulėjant. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tadas_Weed 1 Parašė Birželis 12, 2016 Normalus darbas, bet yra du pinigai. Sėkmės tau projekte. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Eligijus_Rose 152 Parašė Birželis 12, 2016 Nieko gero čia, nepatiko sriftas . sėkmės kuriant toliau . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Speculator_Lux 8 Parašė Birželis 12, 2016 seni reikejo isblurinti servo name. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Mix 1 Parašė Birželis 14, 2016 Viskas gerai, kad tik dvi pinigų skiltys. :/ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kietas_Krabas 1 Parašė Birželis 15, 2016 Net negražu iš SA-M*.LT projekto... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Raheem Hatch` 1 Parašė Birželis 17, 2016 Nelabai toksai dar daug tobulėti sėkmės. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Diego_Sopranoo 55 Parašė Birželis 18, 2016 Toks darbas,atrodo naujokiško pobūdžio,nežinau asmeniškai man nelabai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kenneth'Hernandez 0 Parašė Birželis 18, 2016 Darbas nėra vienas iš geriausiųjų, tačiau yra kur tobulėti, man patiko! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Liepa 18, 2016 Tema rakinama. "Temos rakinamos paprašius temų autoriams, autoriui ilgai neatnaujinant temos ar diskusijai temose nevykstant ilgiau nei dvi savaites. Norint papildyti ar pakoreguoti užrakintos temos turinį dėl temos atrakinimo kreipkitės į PM" Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose