Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Eligijus_Rose

Neaktyvus

  • 151

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • 1

    Laimėta dienų

  • Nario efektyvumas

Eligijus_Rose paskutinį kartą laimėjo Birželis 30 2016

Eligijus_Rose turėjo mėgstamiausio turinio!

3 sekėjų

Paskutiniai profilio lankytojai

20.141 profilio peržiūros
  1. Labas, darbas atliktas ČIA. Jei tenkina darbas pervesk į banko saskaitą Eligijus_Rose 3000EUR ir atsiūsk man nuotrauką į PM. Labas, darbas atliktas ČIA. Jei tenkina darbas pervesk į banko saskaitą Eligijus_Rose 6000EUR (nesusimokėjai už praeitą darbą) ir atsiūsk man nuotrauką į PM. P.S. jei kas neaišku rašykit į pm.
  2. AVATARAI (200x200); Besitvarkydamas kompiuterį radau štai tokių avatarų, kuriuos dariau 2018m. Gero naudojimo!
  3. Sveikas, avataras atliktas: ČIA. Dėl atsiskaitymo parašyk man į PM. Beje, dėl profilio priderinimo turiu keleta klausimų, tad parašysiu aš tau į až. Avataras atliktas. 1 variantas. 2 variantas. Dėl sumos parašyk man PM.
  4. Darbas atliktas, peržiūrėti ČIA. Jei darbas tenkina parašyk man žinutę, atsiskaitysi.
  5. - "Allien graphic" - Grafikos parduotuvė, kurioje atliekami darbai šio projekto žaidėjams. Parduotuvėje dirbu tik aš vienas ir kitų darbuotojų nepriimu. Kviečiu kiekvieną iš jūsų užsisakyti savo norimą darbą ir pakeisti įvaizdį šiame forume. DIRBU SU ŠIOMIS PROGRAMOMIS; Siūlomos paslaugos; Profilio avatarai; Įvairaus tipo parašai; Logotipai (darbų ir k.t.); Darbų rang'ai; Judantys parašai; Visa kita kas susiję yra su grafika. - NEATLIEKU C4D darbų. Kainoraštis; Už atliktus darbus reikalauju susimokėti GS serverio valiut
  6. Aš pasiilgau vasaros, saulės ir tėvo, kaip underground'as.. mafijos tėvo, vasario 3-5 dieną mes iš visų miestų pakvieskim tėvą kad žaidėjai čia neišdvėstų.. @Rokas

  7. Nupieščiau nemokamai grafikos darbų. Avatarai, parašai, profilio cover'iai, rang'ai darbams ir k.t. AŽ.

    1. Minde_Marshell

      Minde_Marshell

      Tau neina žinutės išsiūsti.

  8. Džiugu, kad tiek daug stengiatės. Tai Lietuvoje vienas iš unikaliausių SA:MP žaidimo projektų. Tačiau gaila, kad Lietuviai unikalumo nemėgsta vertinti, nekalbu apie visus. Sveikinu visus su 4-tuoju GreenSide.lt projekto gimtadieniu. Administracijai palinkėsiu dar daugiau pastangų ir motyvacijos, išspauskit maksimumą!
  9. Vakaraslabas visiems.

  10. Sveiki, taigi nuspręndžiau sedėdamas prie kompiuterio "susukti" keleta avatarų žaidėjams, kurie simbolizuoja projektą GreenSide.lt . Darbai yra paprasti, tačiau galbūt kažkam patiks.
  11. Darbas atliktas, SPAUSTI @Deividas_Windows Darbas atliktas, SPAUSTI @Jimmy_Morison Darbas atliktas, SPAUSTI @Smoke Piktas Darbas atliktas, SPAUSTI @Deivis_Ted -------------------------------- Visi susisiekite žaidime, Eligijus_Rose. Jei kažkam netinka darbas, parašykit man į AŽ.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.