D'Žydas 12 Parašė Birželis 11, 2016 1) Jūsų Vardas_Pavardė: Davydo_Žydas 2) Kokios pagalbos jums reikia?: 3) Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą: Mafijos_Tėvas pardavinėjo savo verslą už serverio kainą aš jį nusirpikau ir po maždaug 2sec žiūriu verslas Aurimo_Aerox pinigus nuskaičiavo verlo negavau... http://imgur.com/V8b6hX1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
*Antonio_Bmw 3 Parašė Birželis 11, 2016 Taip aš irgi stovėjau, mačiau, kaip Davydo nusipirko, o poto atsirado Aurimo_Aerox. Pažiūrėjau Davydo info jis turėjo rankose virš 500k. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Mall 2 Parašė Birželis 11, 2016 Čia 100% susibugino kai daug kas bandė pirkti ir fsio. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
D'Žydas 12 Parašė Birželis 11, 2016 Taip aš irgi stovėjau, mačiau, kaip Davydo nusipirko, o poto atsirado Aurimo_Aerox. Pažiūrėjau Davydo info jis turėjo rankose virš 500k. prieš tai turėjau 1mln 400k+ o kai nusipirkau tada tik liko 500k+ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas 13.379 Parašė Birželis 11, 2016 Pinigus pravedžiau į banko sąskaitą. Tema rakinama. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose