Augustas_Brazzer 7 Parašė Birželis 12, 2016 Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Nuo 2016-06-10 arba 11. Neilgai Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Ilgai zaidziu apie 4-5 metus. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Pusbrolis pasake . Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? : Atrodo labai idomi sistema, patinka buti sio serverio zaideju . Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Ivykdziau buvo visai lengva, lengva suprasti. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Teko dirbt visus be pakvietimo darbus labiausia patiko gaisrines daugiausia pelno dave, o nuobodziausias tai gal ukininkas. Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Ne taxi issikvieciau . Ar dažnai naudojate /gps komandą? : Kartais panaudoju, bet jau puse isiminiau kas kur yra. Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Buvau primustas kazkokiu 2 ciuvu ejau is baro ir prilupo pyyyyp. Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? : Uztenka rast lengva . Ar naudojote /padmins ar /tpagalba komandas? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Kai paprasau adminai iskart padeda . Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Daug kartu tenka sureaguoja apie 5-10 sekundziu. Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti : Visko uztenka informacijos pakanka kad suzinot komandas ir pns. Man neteko susidurti su jokiais neaiskumai Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Padaryti jog bu .tu daugiau dalyku nemokamu, nes naujokui ir centas bus brangus kaip ir man tarkim kad taxi kai veza butu free vaziavimas, ivairiausios nuolaidos ir t.t Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas 4.103 Parašė Birželis 12, 2016 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose