Augustinas_Lts 1 Parašė Birželis 12, 2016 Anketos šablonas: Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Augustinas_Lts Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Nuo 2015-10-11 berots, tačiau buvau nutoles nuo sa-mp labai ilgą laiką, tačiau štai ir vėl sugryžau ir vėl pradėsiu žaisti Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Senai jau žaidžiu serveriuose, tačiau buvau daug kartų palikes sa-mp, tačiau ir vėl vis palošdavau jį. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Internete radau. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Nes čia vyksta labai dažnai atnaujinimų, todėl visada yra malonu žaisti serveryje kai vykdomi nors ir maži atnaujinimai. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip, nebuvo sunku. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Visus išmėginau beveik, tik ūkininku nemėginau. Na visi yra jau tikrai labai ten nenuobodūs. Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Nea Ar dažnai naudojate /gps komandą? : nea Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : nea Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? : per akis, kaip man Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : jo, keleta kartų ir padėjo. Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : kviečiausi taksus, ir priėmė iškvietimą po 10min, kai turėjau iš lv atbėgt iki picerinninkų, tai šakės. Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti : Viskas aišku, tobuliau negali būti. Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Na viskas manau gerai, tik reikia vis daryti atnaujinimus, taip įrodydant visiems žmonėms, kad serverio savininkai nėra apleidę serverio Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas 4.103 Parašė Birželis 13, 2016 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose