Xrist 39 Parašė Birželis 13, 2016 1. Jūsų Vardas_Pavarde žaidime : Keith_Cozart 2. Kokios modifikacijos ieškot [sKIN/ENB/HUD t.t] : ENB 3. Apibūdinkite modifikacija kuo išsamiau : Būtų gerai koks low/mid ENB, Kompiuterio specai: Radeon r5 235x , CPU Intel i5 4460 3.5GHz, 8GB. 4. Modifikacijos nuotrauka arba vaizdo įrašas [Nebūtina] : - Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Number One 18 Parašė Birželis 13, 2016 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Xrist 39 Parašė Birželis 13, 2016 Nelabai man patinka high endai, man low / mid labiau patinka Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Fresh_Mint 94 Parašė Birželis 13, 2016 Man asmeniškai labai gražus enb. Deivis_Kofas Rudy_Fernandez 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Xrist 39 Parašė Birželis 13, 2016 Man asmeniškai labai gražus enb. Šviesių numesk, nelabai gražiai tamsus enb su HQ skinais Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Eimantas_Otero 257 Parašė Birželis 13, 2016 Tą tamsumą nulemia colormod'as bei timecyc dažniausiai. Labai mažai teko su vGJake'o ENB draugauti, nežinau ar ten pakeičia kažką timecyc bei colormod'o pašalinimai. Turėtų tikrai padėti. Parsisiuntęs paskutinį numestą ENB, t.y. Iš šio ENB aplanko ištrink colormod bei timecyc failiukus, dar pasikoreguoti gali pačiame žaidime prie display settings brightness pasikelti aukščiau/nuleisti žemiau. Išbandyk šiuos dalykus, galbūt padės EDIT: Parsisiunčiau pats tą ENB, pabandyk įsirašinėdamas ENB nekelti to kas yra apibraukta, t.y., ištrinti visus colormod failus, nekelti timecyc (tų failų kurie turi eiti į data folderį) Dar pabandyk prieš šiuos būdus įsikelti skirtingas enbpalette. Pirmiau "Palette 1", ji šviesesnė turėtų būti (nelabai nusimanau su tom paletėm, bet man atrodo pirmoji šviesesnė už antrąją), o tik tada išbandyti timecyc bei colormod pašalinimo būdus. Pradėk nuo colormod, jis daugiausiai įtakos gali padaryti, timecyc galbūt gali būti ne prie ko tiesą sakant. Weed_Gang Fresh_Mint 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Staska_Deagle 7 Parašė Birželis 14, 2016 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Svečias Parašė Birželis 17, 2016 delete Staska_Deagle 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose