Žygimantas 37 Parašė Birželis 17, 2016 Bandysiu pakurti šiokių tokių avatarų, bet dar kartą komentuodami ar tie avatarai, gražūs ar ne, visada komentuokit kokias mėgstat, arba jums yra prieinamos tematikos(avatarų), tiek man lengviau bus, tiek jūsų reikalavimus bus lengviau išpildyti, chill out, gl hf. sena kolekcija, nuo rytdienos pradėsiu ieškoti tam tikrus stockus, jei žinoma parašysit apačioje<<go freepost>> inc. <<3xtenz* Maiklas_White Kenneth'Hernandez Don Xuan 3 kiti 6 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Domka_Lexco 114 Parašė Birželis 17, 2016 Avatarai gražūs, jei ne paslaptis, kur stockų ieškai? Užmečiau Patinka, kantrybės kuriant toliau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
WYDAS 29 Parašė Birželis 17, 2016 grazu, tik man asmeniskai 150x150 grazesni ir manau su masinom neapsimoka daryti nes labai mazai kas naudoja juos. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
R_Smailys 107 Parašė Birželis 17, 2016 Yra pora neblogu sekmes toliau kurti ar ieskoti Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Žygimantas 37 Parašė Birželis 17, 2016 Avatarai gražūs, jei ne paslaptis, kur stockų ieškai? Užmečiau Patinka, kantrybės kuriant toliau. visaip, kažkaip kaupias iš anksčiau, šiaip gerų tumblr yra. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis Pokemon 1.080 Parašė Birželis 17, 2016 Pora matytų yra, o tu dedi cc kokį ant avatarų? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sano_Martini 52 Parašė Birželis 17, 2016 Asmeniškai man gražesni 150x150 tie dideli tai ne gal kada ateitį. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Paulius_Čili 86 Parašė Birželis 17, 2016 Labai gražiai tie classic stilius atrodo, vien man jis patinka visur kur yra naudojamas, tai pasaka kaip gerai atrodo avataras, daugiau tokių! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Diego_Sopranoo 55 Parašė Birželis 18, 2016 Labai gražūs avatarai,tikrai labai patinka. Tikriausiai teks panaudoti vieną iš jų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Altiriks_Men 84 Parašė Birželis 18, 2016 Gražūs, radau pora matytų ,bet gal čia tik sutapimas arba stockas matytas. Manau tikrai panaudosiu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mrs Nobody 552 Parašė Birželis 18, 2016 Kokybe palaikai visgi. Ir tai matosi aiškiai žodžiu laukiu tavo kitų avatarų atnaujinimų Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Žygimantas 37 Parašė Birželis 18, 2016 Pora matytų yra, o tu dedi cc kokį ant avatarų? nelabai, man pačiam asmeniškai nepatinka tiesiog prie ko kas derinas, kartais blur, kartais tiesiog sharpen jei tinka, bet lb retai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Žygimantas 37 Parašė Birželis 18, 2016 dėkui, bet norėčiau kad toliau testumet savo darbą " " rašydami kokias tematikas mėgstat ir man lengviau bus ieškoti ir daryti pagal jumis. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Number One 18 Parašė Birželis 18, 2016 grazu, tik man asmeniskai 150x150 grazesni ir manau su masinom neapsimoka daryti nes labai mazai kas naudoja juos. Naudoja, o šeip gražus avatarai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kenneth'Hernandez 0 Parašė Birželis 18, 2016 Gražūs avatarai, paimsiu keletą į kolekciją, kurk daugiau tokių, patiko! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ronny_Hakk 13 Parašė Birželis 25, 2016 Rašo pats kuriau... Negražu vogti iš kitų avatarus ir pasisavinti kaip savo darytus. Bent jau 3 ir 5 avatarai iš kito serverio paiimti. Nes aš juos esu matęs neperseniausiai. Sėkmės kuriant tikrus savo avatarus. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kaimo_Chuliganas 2 Parašė Birželis 27, 2016 Avataras tikrai nėra labai įdomus,nieko ypatingo įžvelgti negaliu,trūksta čia kažko. Pasistenk labiau ir pataisyk. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tony_Razor 8 Parašė Birželis 27, 2016 Neblogi visai Man keli patiko visai, bet paėmiau tik vieną. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Linkolnas Mesijus 51 Parašė Birželis 27, 2016 LAbai patiko avatarai, gražus BG, remeliai, +r3p Sėkmės kuriant kitus avatariukus. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Don Xuan 8 Parašė Birželis 28, 2016 Avatarai iš ties gražūs dedu r3p Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Žygimantas 37 Parašė Liepa 1, 2016 Rašo pats kuriau... Negražu vogti iš kitų avatarus ir pasisavinti kaip savo darytus. Bent jau 3 ir 5 avatarai iš kito serverio paiimti. Nes aš juos esu matęs neperseniausiai. Sėkmės kuriant tikrus savo avatarus. ką tu če heiteri *cenzūra*:D pats kūriau, gali pizdint iš čia:D sako pasisavinti, taip yra soce Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Liepa 18, 2016 Tema rakinama. "Temos rakinamos paprašius temų autoriams, autoriui ilgai neatnaujinant temos ar diskusijai temose nevykstant ilgiau nei dvi savaites. Norint papildyti ar pakoreguoti užrakintos temos turinį dėl temos atrakinimo kreipkitės į PM" Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose