Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Linkolnas Mesijus

Neaktyvus

  • 73

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Paskutiniai profilio lankytojai

1.758 profilio peržiūros
  1. 5sOfYnb.png@GREENSIDE POLICIJA

    1. Rodyti senesnius komentarus  3 komentarai
    2. Linkolnas Mesijus
    3. Lionel_Revazz

      Lionel_Revazz

      Bet tu esi įdomus,nepriemė į pd ir pradedi nesamones daryt :DDD

    4. Linkolnas Mesijus

      Linkolnas Mesijus

      whaaat? :D Spruk tu, net į PD nepildžiau ir nesiruošiu :D

  2. Žmogau, UNJAILINTAS? Jeigu pamatyčiau nuotrauka kur yra Kaimo_Driferis unjailintas, tikrai nerašyčiau. Bet kaip unjailino ant paskutiniu minučių, tai irgi nieko gerooo... • Žodžiu, bet jeigu be viso šito, tai realiai nepraleidau pro akys ir tavęs, darbuotojai yra už tokius pažeidimus labai baudžiami. “Blogas komandos naudojimas „/ita“ (Išmetimas iš darbo)“ • O tu DIREKTORIUS ir mokindamas firmos darbuotojus kaip profesionaliai dirbti, tokias klaidas pro akys praleidi. Neaiškinsiu daugiau nieko, nes tuoj savo pareigas čia rodysi, nuleidinėsi ant žemės, kaip kaikuriuose papeikimuose mačiau.
  3. Taisyklių nežinojimas nuo atsakomybės neatleidžia! - Ponas Direktoriau @Arminas_Bite pažiūrėkite kaip darbuotojai yra baudžiami įspėjimais, o gal net darbo netekimu, o jus sakote sumaišete, sukūrete sistema Kvalifikacijos? Manau prieš kurdami kvalifikacijos tema, ponas Direktoriau Arminai sužinokite kokia atsakomybe tempiate už savęs. Arba tiesiog suprantu, jus dar esate nepasiruošias išlaikyti tokios firmos GERA REPUTACIJA! Ponas Arminai, toks jūsų poelgis skatina policijos darbuotojus nesilaikyti taisyklės, o tiesiog atsiprašyti. Manau jeigu jus esate aukščiau kaip tiesiog paprastas policini
  4. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Kaimo_Driferis • Vadovo Vardas_Pavardė serveryje : Arminas_Bite • Kokiai firmai šis vadovas atstovauja ?: Policijos Departamentui. • Už ką šis vadovas yra peikiamas ?: Serverio Direktoriaus bendro kodekso nesilaikyma, dėl dėjimo įtarymo lygi neturint įrodymu! • Kokiai taisyklei šis vadovas nusižengė ?: Prieš dedant įtaryma žaidėjams, visada turėti įrodymus. • Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi vadovo pažeidimas : P.S Pažystamas nemoka naudotis forumu, tai parašiau už jį, iškarto atsiprašau DPI!
  5. Malonu girdėt, kad patinka. O šiaip manau tikrai žmones žaistu, o ypač vakarais, nes visi grišta po darbu, o toksai žaidimas tikrai įdomus.
  6. Žmogau suteršiai sau reputacija, ir rcon prašai, jau geriau būtum atdaves viską, atsiprašes. O dabar jau rcon prašai, nesuprantu kas dabar tam GS dedas... Vienas kitą apgaudinėja, ir malonuma jaučia, bereikšmius pranešimus dar rašai, kad nedarai to, o paskui rcon prašai, atsiprašau kad komentuoju, bet šitas pinokis.
  7. Aha o tu man pasakyk apie cleo modus kaip smcm, ir panašiai manau rokas nevarks, kad galima būtų naudoti tokia modifikacija, nes tas pats kodas pas juos kaip yra čytu, ir smcm programuotas, tai filmuoti nekokibiškai tada reikės taip išeina.
  8. Atsiprašau, kad komentavau, ne taip supratau, galvojau kad parduoda verslą, sėkmės perkant.
  9. Aš už, manau tada seerverio žaidėjai norėtu būtį, vienas už kitą geresnis.
  10. • Jeigu jau tokios pamokos atsiprašau • Nors parodyk kokiu darbeliu, nes realiai niekas nedirba su paintas. • Manau tuos reikalingus punktus ir ketvirtokas žino, nes mokinosi informatikos pamuokose.
  11. Aš esu PRIEŠ, ir UŽ, kodėl prieš nes negalima būs naudoti modloaderio, taip pat ENB ne visus leis, negalima SMCM naudoti, karočia daug žaidėju gali leavinti, o kodėl už tuo kad serveryje mažiau čyteriugu būtų, bet ir tai nemanau, nes tada prasidėtu kurimai čytu su .exe faliukais, tai tas pats būs kas cleo, aš prieš už ta Launcheri nafik jis reikalingas, metus nereikėjo, ir paskui administracijai nebus ką veikti, o eventu tikrai netikiu, kad taip aktyviai ves kaip sakė.
  12. 1.Jūsų V_P žaidime; Arturas_Extazy 2.Ką darysite su laimėtais pinigais/mašina ; Pinigais, nes taupau ant namo, ir noriu sudalyvauti namo ,pastatymo interjero konkurse. 3.Ar tikites laimėti šį nuostabu konkursą ; Nelabai ;/ Daug žmoniu

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.