James_Weed1 0 Parašė Birželis 18, 2016 Nu ka karoče kaip matot mane užbanino del to nes perskridau per upe ir neprieme Anketos tai leavinu taip išeina ši Projekta Dawai visiem. Mldc žmones serve iš tu sukuriais bendravom : Ice_Man , Mega_Green Trevor_Wright Yasou_Gargygle Jarek_Fushion Justas_Jucius Bmx_Park P.S Jeigu Karolis būtu idejas full video būtum Bumeri labiau pamates kaip perskrist. Bye Visiem i TS kartais ateisiu dar. Jai unbaninsit gryšiu ) Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Nico_Moretti 3.668 Parašė Birželis 18, 2016 Krc dw, liudi seima ir draugai. Lucas_George James_Weed1 Matt'Payne 2 kiti 5 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hot_Anonymous 1.592 Parašė Birželis 18, 2016 Kas tu toks vpš? Sekmės lmg Dwayne Bond Jeremy_Warning. Putinas 1 kitas 4 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mike_Cis 109 Parašė Birželis 18, 2016 iki pasimatymo. James_Weed1 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Karolis_Neon 330 Parašė Birželis 18, 2016 Atsiprašau, kad aš toks blogas ir baninu tuos kurie skaidyt moka. Srr James_Weed1 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Spalvotas_Cinamonas 234 Parašė Birželis 18, 2016 Iki, kad ir kas tu, rip. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jarek_Fushion 154 Parašė Birželis 18, 2016 (redaguota) Viso gero. Narys gauna įspėjimą už: • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus; Redaguota Liepa 15, 2016 Mister_Crime Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
James_Weed1 0 Parašė Birželis 19, 2016 Bye all Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Julius-500 3 Parašė Birželis 19, 2016 R.I.P James_Weed1 Bet kode negali unban pirkts tik 1.45 eu te kainuo Iki pasimatimaaaaa James_Weed1 bet negražu čytint Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Fresh_Mint 94 Parašė Birželis 19, 2016 Iki, nežinau kas tu, bet labai gaila, kad išeini. Žlugęs serveris be tavęs Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
R_Smailys 107 Parašė Birželis 19, 2016 Kas tu toks taip ir nesuzinosiu nors iki :DDDDD sekmes tau gyvenime ir sekmes ryzyneeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lucas_George 103 Parašė Birželis 25, 2016 Iki nesakysiu, nes žinau kad gryši ir nusipirksi ta unbana. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
D'Žydas 12 Parašė Birželis 25, 2016 Aš venintelis ji prima kartą matau? Dw Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose