Eko'Mad 142 Parašė Vasaris 18, 2015 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Eko_Mad • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Ignas_Image • Už ką buvote užblokuotas ?: Čytinimus • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : Va ss kaip gavau leidimą.. Norėjau nufotkint jailą iš viršaus ir suphotoshopint kažką.. :/ Ir čia tikrai ne koks sobeitas. va čia jei norit pasižiūrėti, kad aš tikrai kažką fotografuoju, darau. http://greenside.lt/index.php?/topic/1083-eko-modding/ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ignas_Image 760 Parašė Vasaris 18, 2015 Ne nuo random admino turi gaut leidimą SC naudojimui Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Eko'Mad 142 Parašė Vasaris 18, 2015 Man sakė nuo paprasto dėl to ir paprašiau ir naudojau. Bėje laukt kol kitas "ypatingas" adminas patvirtins mano prašymą smoothcam'ui aš nueičiau į freeroamą ir nufotkinčiau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas 13.379 Parašė Vasaris 19, 2015 Neatblokuotas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose