Deividas Meškinis 268 Parašė Birželis 18, 2016 Na esu naujokas photoshope ir bandžiau padaryti vieną paprastą nuotrauką. Prašau įvertykite. Mano nuomone gal persistengiau šiek tiek su effektais, o gal viskas gerai? Ko trūksta? O gal nieko? Swarg_Best 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kenneth'Hernandez 0 Parašė Birželis 19, 2016 Visai gražus darbas, beto yra kur tobulėti, sėkmės! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
R_Smailys 107 Parašė Birželis 19, 2016 Nbelogas manau galejai labaiu pasistengt bet sekmes kituose darbuose Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
'Cardellis' 15 Parašė Birželis 19, 2016 Sveikas. Manau reikėjo pridėt daugiau spalvotumo ir daryt gal mėlina su raudona, suamišius atrodytu gan spalvotai ir gražiai. Bet darbas visvien gražus. Sekmės. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Demarcus_Norwood 1.470 Parašė Birželis 20, 2016 Nematau čia nieko gražaus ar ko nors daryto su photoshop. Čia cool textas ;D Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lucas'Crawford 12 Parašė Birželis 20, 2016 amm, visai gražu, aš tokio tai net nemokėčiau padaryti, sėkmės toliau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kafka 93 Parašė Birželis 20, 2016 Darbo dydis yra perdidelis efektų perdaug uždėta ne vietuose galėtu buti prie teksto o ne ant teksto ta forma aplink tekstą netinka na nežinau man šis darbas nepatinka bet tu neisižeisk vis gi tu naujokas photoshope tai palinkėsiu sekmės tau toliau tobulint darbus. Bandyk mokintis tokius panašius darbus iš youtube pravers. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ronny_Hakk 13 Parašė Birželis 20, 2016 Gal visai ir nieko, bet yra ko tobulėti sėkmės. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Niko. 11 Parašė Birželis 22, 2016 tiesiog - šlamštas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Darius_Morrelo 46 Parašė Birželis 22, 2016 Taprasme,kas čia???Taškiuku kažkokių pri*ises belekurhz kai neonke. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lauris Driftas 108 Parašė Birželis 22, 2016 Čia su paint daryta? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deividas Meškinis 268 Parašė Birželis 22, 2016 Čia su paint daryta? Taprasme,kas čia??? Taškiuku kažkokių pri*ises belekur hz kai neonke. tiesiog - šlamštas Nemanau, kad patys ką nors dabar per pusvalandį sukurtumėte, nes nemokat Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Fresh_Mint 94 Parašė Birželis 22, 2016 Manau kaip naujokui, tai visai neblogas darbas, yra kur tobulėti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Liepa 18, 2016 Tema rakinama. "Temos rakinamos paprašius temų autoriams, autoriui ilgai neatnaujinant temos ar diskusijai temose nevykstant ilgiau nei dvi savaites. Norint papildyti ar pakoreguoti užrakintos temos turinį dėl temos atrakinimo kreipkitės į PM" Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose