Julius-500 3 Parašė Birželis 19, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Julius_Gumuliauskas • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Mona pasiulims tai yr kad pvz mona Previor (mašina) užsideg ir ji degtu kokias 2 min arba 1,30 min ir iškveti Gaistrininkus (darbas be pakvietima ) ir jie užgesin . iškveiti taip pat kap ir Picas darbuotuojus. No ir kai gaistrininką užgesin mašeina ir mašeins būkli paleikt 400 kažkur ir reik tada fix. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Manau kad tada gaistrininka butu naudingesni ir nesitrankytu i kitus.Turėtu ka dirbt jie, padėit žmoneim. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Na tikiausi kad suprasat muoni nes is Telšių esu tai žematis. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Colinas 243 Parašė Birželis 19, 2016 Išverčiau, kad suprastumėt ką parašė. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Julius_Gumuliauskas • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Mano pasiūlymas tai yra, kad pvz mano Previor (mašina) užsidega ir ji degtu kokias 2 min arba 1,30 min ir iškvieti Gaisrininkus (darbas be pakvietimo ) ir jie užgesina . iškvieti taip pat kaip ir Picas darbuotojus. Na ir kai gaisrininką užgesina mašina ir mašinos būkle lieka 400 kažkur ir reik tada fix. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Manau kad tada gaisrininka butu naudingesni ir nesitrankytu į kitus.Turėtu ką dirbt jie, padėt žmonim. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Na tikriausiai kad suprasit mane nes iš Telšių esu tai žemaitis. Leo_Messis Tomka_Audi 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Svečias Parašė Birželis 19, 2016 Padarai rr ir toliau važiuoji lol. Per tas 2min spėčiau nauju modu isirasyt Leo_Messis Lucas'Crawford Tomka_Audi 3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Martynukss. 9 Parašė Birželis 19, 2016 Sveikas, šią idėja tikrai būtų visai neblogai, bet yra vienas dalykas kad jie padarys rr ir neįdomu bus. Bet čia sunkus būtų variantas padaryti šia sistemą. Lenis_Kempinis Pasha_Dotexe Tomka_Audi 3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Julius-500 3 Parašė Birželis 20, 2016 Sveikas, šią idėja tikrai būtų visai neblogai, bet yra vienas dalykas kad jie padarys rr ir neįdomu bus. Bet čia sunkus būtų variantas padaryti šia sistemą. Kas tas rr ? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lucas'Crawford 12 Parašė Birželis 20, 2016 (redaguota) <p>Įdomi įdėja, užžž.</p> <p> </p> <p><span style="color:#ff0000;">Narys gauna vieną įspėjimą už;</span></p> <p><span style="color:#ff0000;"><span style="font-family: times new roman;">• Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus;</span></span></p> Redaguota Birželis 21, 2016 Hugo_Armani Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose