Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

[ 0.1.6.4 ] Gaistrininka

Julius-500

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Julius_Gumuliauskas

• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Mona pasiulims tai yr kad pvz mona Previor (mašina) užsideg ir  ji degtu kokias 2 min arba 1,30 min ir  iškveti Gaistrininkus (darbas be pakvietima ) ir jie užgesin . iškveiti taip pat kap ir Picas darbuotuojus. No ir kai gaistrininką užgesin mašeina ir mašeins būkli paleikt 400 kažkur ir reik tada fix.

• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Manau kad tada gaistrininka butu naudingesni ir nesitrankytu i kitus.Turėtu ka dirbt jie, padėit žmoneim.

• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Na tikiausi kad suprasat muoni nes is Telšių esu tai žematis. B) B) B) B)

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Išverčiau, kad suprastumėt ką parašė.

 

• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Julius_Gumuliauskas

• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Mano pasiūlymas tai yra, kad pvz mano Previor (mašina) užsidega ir  ji degtu kokias 2 min arba 1,30 min ir  iškvieti Gaisrininkus (darbas be pakvietimo ) ir jie užgesina . iškvieti taip pat kaip ir Picas darbuotojus. Na ir kai gaisrininką užgesina mašina ir mašinos būkle lieka 400 kažkur ir reik tada fix.

• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Manau kad tada gaisrininka butu naudingesni ir nesitrankytu į kitus.Turėtu ką dirbt jie, padėt žmonim.

• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Na tikriausiai kad suprasit mane nes iš Telšių esu tai žemaitis.  B)  B)  B)  B)

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

 

Sveikas, šią idėja tikrai būtų visai neblogai, bet yra vienas dalykas kad jie padarys rr ir neįdomu bus. Bet čia sunkus būtų variantas padaryti šia sistemą.  :wub: 

 

Kas tas rr ? ;)

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

<p>Įdomi įdėja, užžž.</p>

<p> </p>

<p><span style="color:#ff0000;">Narys gauna vieną įspėjimą už;</span></p>

<p><span style="color:#ff0000;"><span style="font-family: times new roman;">• Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus;</span></span></p>

Redaguota Hugo_Armani

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.