Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Death Mach zona

Alachas_Leninas

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Alachas_Leninas


• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Sveiki aš norėčiau pasiūlyti tokį dalyką, kad kai būni DM už kiekviena nušauta žaidėją gauni 5-10eur, o jeigu miršti prarandi kokius 5eur. Tai tiek norėjau, na sakykit savo nuomone į komentarus ar jums šis pasiūlimas patiktu.


• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?:  Apsimokėtų eit į DM, DM sulauktų daugiau lankytoju, vietoj to, kad žaidėjai šaudytusi gatvėse jie galės čia pasišaudyt ir už tai net gaut pinigų.


• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą)


 


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Mano nuomonė būtų tokia: aš manau, kad DM zona, tai laisvalaikio arba pramoginė veikla, panašiai kaip realybėje dažasvydis. Mes dažasvydyje nemokame ir negauname pinigus už nušautus dalyvius. Jeigu šis projektas siekia žaidimą padaryti panašų į realybę mano verdiktas būtų šiai idėjai prieš, bet jeigu ne, tada sakyčiau už. Apmąstykime ar ištiesų padidėtų efektyvumas praleidančių DM pramogoje, tai ne aišku ar norės vienas/daugiau asmuo praleisti laiką DM zonoje vėliau, kai vis praradinės. Manau kad DM zona gali būti daugelis nelankomiausia vieta, kaip ir dabar vos užima vieną areną. Gal ateitį padidės, visiškai nėra aiškūs rodikliai. Aš šiuo metu susilaikau šiai idėjai, man ji patinka, bet gali ir nepadėti, tai tiesiog už ir prieš.

Mano idėja būtų šiai DM zonai padaryti kaip kuponus už kuriuos galėtai pasikeisti kasoje ir gautus pinigus. Kuponus būtų galima gauti iš nušautų dalyvių skaičiaus arba kiekvienam komandos nariui už laimėta match, pralaimėtojams niekas nepakentų, jokių pajamų nepraranda. Vieno kupono vertė būtų 500 eurų. Kodėl tokia vertė ? Žiūrint į praleidimo laiką sulyginant su žvėjybos. DM zonoje nėra nuobodu, bet žvėjojant yra nuobodu, už viena tūkstantį kilogramų žuvų gauname 1k eurų labai puiku, bet kodėl turėtų viršyti kaina DM zonos kupono už žvėjybą? Būtų kupono vertė minimaliai 500 iki maksimaliai 999 eurų.
Daug kas norėtų praleisti laiką dėl kuponų.

Kodėl šioje temoje rašau savo idėja? Labai paprastai atsakoma, nes idėja susijusi su ta pačia vietove DM zona.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Prieš. Nors pinigų prarandi/gauni ir mažai, tačiau ir dabar šioje zonoje nėra žmonių, o vėliau išvis visi bijos, ypač naujokai, nes praradinės pinigus. Idėja nelogiška, nebent rengti turnyrus ir padaryti jų sistemą (1x1; 2x2; 5x5) iš pinigų.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.