Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Alachas_Leninas

Neaktyvus

  • 55

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Apie Alachas_Leninas

  • Gimtadienis 2002.06.04

Paskutiniai profilio lankytojai

1.200 profilio peržiūros
  1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Alachas_LeninasKaip vertinate savo Drift sugebėjimus?: Daug kartų buvau drift eventų nugalėtojas. Esu su draugu, net susukęs TWIN DRIFT video.Ar susipažinote su renginio taisyklėmi?: taip
  2. Sveiki, ką daryti, neina pasijungt i serv ,nes pastoviai rašo RETRIEVING INFO. BEt dar kame esmė , šūds, nes jei jungiuos per foruma irgi nepaleidžia, o kitur servus paleidžia.

  3. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Alachas_LeninasSuteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (pavadinimas, rida, tune dėžės privalumai, spalva, bagažinės inventorius ir t.t): Čia yra chuliganke ir aš daugiau žodžių neturiu. viskas nuotraukose.Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida): https://imgur.com/a/zIB0MgiKaina, kurią norėtumėte gauti už transporto priemonę: Kainas siūlykit komentaruose arba sms . Papildoma informacija (nebūtina):
  4. • Jūsų V_P žaidime: Alachas_Leninas• Kur panaudotumėte pinigus, jei laimėtumėte: Prisidėčiau pinigų prie naujo verslo• Ar švenčiate kalėdas?: Žinoma, kaip ir kiekvienais metais
  5. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Alachas_LeninasSuteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (pavadinimas, rida, tune dėžės privalumai, spalva, bagažinės inventorius ir t.t): Parduodu viena visiškai full-xflow sultana, 1ID chuliganke, ir dar viena sultana Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida): https://imgur.com/a/6aggWRNKaina, kurią norėtumėte gauti už transporto priemonę: Siulykit visi man kainas kas tik galit Papildoma informacija (nebūtina):
  6. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Alachas_LeninasSuteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (pavadinimas, rida, tune dėžės privalumai, spalva, bagažinės inventorius ir t.t): Na labai gražus sultanas traukiantis kiekvieno akį. :)) Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida): https://imgur.com/a/NclI94fKaina, kurią norėtumėte gauti už transporto priemonę : Na siulykit kainas visi kas galit. Papildoma informacija (nebūtina):
  7. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Alachas_LeninasSuteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (pavadinimas, rida, tune dėžės privalumai, spalva, bagažinės inventorius ir t.t): Elegy mašina, rida 2.5k reta spalva (1 ID ) , spoileris yraPateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida): https://imgur.com/a/NY7a2Dg Kaina, kurią norėtumėte gauti už transporto priemonę: Siulykit kainas, nes nežinau kiek maždaug vertaPapildoma informacija (nebūtina): Gražesnės serve nerasit, vienintele balta elegy
  8. ūsų Vardas_Pavardė serveryje: Alachas_LeninasSuteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (pavadinimas, rida, tune dėžės privalumai, spalva, bagažinės inventorius ir t.t): https://imgur.com/a/vDVQmfbPateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida): https://imgur.com/a/vDVQmfbKaina, kurią norėtumėte gauti už transporto priemonę: Kaina nuo 110k pradekit siulyt Papildoma informacija (nebūtina):
  9. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Alachas_Leninas 2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t, bagažinės inventorius): Elegy, puikiai atrodo be buferiu rozine spalva. 3. Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida): (spoiler) Siūlykit visi kainas kas galit lauksiu tinkamos kainos iš jūsų.
  10. Nu b.... Aš jum sakau jis sake palaikys dvi dienas, bet aš paprašiau, kad grąžintų, bet anas negrąžino ir sakė: yra deal ir viskas. Na tai atstojau aš nuo jo ir išvykau aš 2 dienom. O šiandien grįžęs pamatau, kad nėra mano 100k pas jį ir jis ignoruoja mane. Tiek SAMP tiek SKYPE.
  11. Tu bent skaityt moki? Mes susitarėm: jis sakė, kad duočiau 100k o ne aš jam.... Na tai ir pasitikėjau žmogumi, bet kaip matau čia dar vienas eilinis (cenzūra).
  12. Bet tai dabar jis mane ignoruoja, neatsako į mano žinutes ir panašiai. Taip žinok irgi nesidaro, žmogus turi turėti nors kažkiek pagarbos... P.S Apgavo jis mane ir pasiplove..... ĮŽEIDIMAI Narys įspėtas žodiniu forumo įspėjimu dėl forumo taisyklių nesilaikymo: • Draudžiama įžeidinėti kitus forumo vartotojus;
  13. Aš jums sakau Arminas problemų ieško :D
  14. E tu manęs nejuokink Aš neverkiu, aš tiesiog pasakau kas atsitiko. Užsiregistravo iš vis 2017 ir aiškina čia savo teorijas visokias. Aš tau sakau neturi ką pasakyt? Tai geriau sėdėk ir tylėk. P.S Rašyt išmok ir aš lauksiu to momento kai tu gulėsi ADMINAM ant kilimėliu ir myši jog tave apgavo.
  15. Nei tu matei tą SULTNĄ, nei tu ką. Tai geriau jau išvis patylėk, nes kaip matau, kad serveryje esi visiškai žalias.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.