Adam_Remney 15 Parašė Birželis 23, 2016 Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Adam_Remney • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: taigi dabar serveryje labai anksti temsta, kai pasižiūri per langą, atrodo, kad dabar kokios 4 valandos dienos, o serveryje kaip vidurnakti, tad manau tikrai serveri pagyvintu toks dalykas: ryte, diena būtų saulėta, ant vakaro pradėtų po biški tempti, leistis saulė, padaryti, kad nuo kokios 18:00 būtų saulėlydis, ir po to tik kokia 22:00 iš viso būtų naktis. Manau supratot visą esmę. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Būtų daugiau realistiškumo. Ir taip nesu matęs arba neatkreipiau dėmesio, kad kokiam nors projekte taip būtų. Gal ir nereikalingas dalykas, bet žaidimas kažkiek pasikeistų. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deividas Meškinis 268 Parašė Birželis 23, 2016 Aš jau esu tokią idėją pasiūlęs : http://greenside.lt/index.php?/topic/28322-0164-pasi%C5%ABlymas-serveriui-oras/ir surinko jau kelis už, bet tikrai smagu, kad primini apie šią idėją, nes aš irgi norėčiau, kad ji būtų reali UŽ. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Martynukss. 9 Parašė Birželis 23, 2016 Sveiki, man asmeniškai tikrai patiko šis dalykas, daugiau nebeturiu žodžių ir tiesiog sakau už. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
R_Smailys 107 Parašė Birželis 23, 2016 Jau buvo tokia ideja pasiulyta p.s as uz nes tikrai pagyvintu zaidima Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pablo Bandit 288 Parašė Birželis 23, 2016 jo daugiau realistikos būtų aš už Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hugo_Gilera 77 Parašė Birželis 23, 2016 Na, būtų pasaką, ir tikrai realistiškiau. UŽ. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Falanji 447 Parašė Birželis 23, 2016 Aš manau, kad toks pasiūlymas ir bus įgyvendintas ateinančiame atnaujinime. Šiam pasiūlymui esu linkmęs už, nes surealybins serverį su realybės dienų laiku. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ronny_Hakk 13 Parašė Birželis 23, 2016 Tikrai ši įdėja pagyvintų žaidimą ir būtų įdomiau žaisti serveryje. Už. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose