Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Adam_Remney

Narys

  • 38

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Apie Adam_Remney

  • Gimtadienis 1997.12.24
  1. Šablonas: 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Adam Remney 2. Kiek laiko maždaug skyrėte šio darbo atlikimui?: pusantros valandos. 3. Jūsų kontaktiniai duomenys?: white.lukas 4. Komentaras apie darbą?: - 5. Vaizdo medžiaga (Nuotraukos/Vaizdo įrašas)?: VIDEO NUOTRAUKOS Atsiprašau už video kokybę, teko sumažinti rezoliuciją.
  2. Anketos šablonas: 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Adam_Remney 2. Kiek laiko maždaug skyrėte šio darbo atlikimui?: 3 valandos su viskuo. 3. Jūsų kontaktiniai duomenys: white.lukas 4. Komentaras apie darbą: darbą dariau po 8 mėnesių pertraukos, įgūdžiai mano manymu neišnykę 5. Vaizdo medžiaga (Nuotraukos/Vaizdo įrašas): VIDEO. HD. Jeigu patiko, paspauskite žalią mygtuką!
  3. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Adam_Remney 2. Kiek tune dėžių parduosite: turiu 8 vienetų. 3. Kiek norėtumėte gauti už vieną tune dėžę: 25 000 eurų 4. Nuotrauka su įrodymu, kad turite tune dėžių: turiu, neina daryt ss. 5. Papildoma informacija( nebūtina ): -
  4. Treileris dar parduodamas. Jo id'as yra 185 galite nuvykti ir apžiūrėti. Narys įspėtas žodiniu įspėjimu dėl forumo taisyklių nesilaikymo: • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus;
  5. ◘ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Adam_Remney ◘ Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t, bagažinės inventorius): nuotraukose. ◘ Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida) http://imgur.com/a/Mjb3X ◘ Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: NRG-500 - 190k COMET - 60k ◘ Papildoma informacija: COMET be tunes, tik su nitro, spalva mėlyna. Domina ir mainai į ką nors, su mano priemoka.
  6. Bulletas parduotas. Comet rida 920 km daužtumas 3 kaina derinama.
  7. ◘ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Adam_Remney ◘ Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t, bagažinės inventorius): nuotraukose. ◘ Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida) http://imgur.com/a/FNdxl ◘ Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: Blista - 9 000 eurų, Comet - 65 000 eurų, Bullet - 130 000 eurų. ◘ Papildoma informacija: arba domina keitimai.
  8. Nu manau tų miškų aptverti net nebūtina, nes jeigu medžius galės pjaut tik įdarbintas žmogus, tai kam tada reikia tų tvorų. Bet šiaip idėja gan nebloga ir unikali. Aš už.
  9. Va kur atnaujinimai, buvo įdomu skaityti. Laukiam vėl naujų

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.