Alachas_Leninas 9 Parašė Birželis 25, 2016 1) Jūsų Vardas_Pavardė: Alachas_Leninas 2) Kokios pagalbos jums reikia?: Man reikia kažkaip įjungti kažką, kad man darytu screenshot 3) Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą: Nu žodžiu a spaudžiu F8 ir man vietoj Screenshot taken rašo Unable to Screenshot ir nedaro jokio screenshot. Ar galit man padėti šiuo klausimu? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Raidas_Shadow 11 Parašė Birželis 25, 2016 Sveikas. tau reikia pasikeisti zaidimo rezoliucija. bandyk visus variantus . Eik i Options >> Display Setup >> Advanced >> Resoliution. Falanji 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
David_Kentas 70 Parašė Birželis 25, 2016 Jeigu nieko neišeina, bandyk perinstaliuoti GTA, bet gi nesunku Fraps ar Bandicam naudoti visada, aš jį visada pasijungęs ir netrugdo žinok. Gal turi jau folderyj 999 nuotraukas, nes tada failas pilnas. O samp leisk administratoriaus teisėmis, nes gal nėra prieeigos prie failo, ar leidimo.Bandyk kas išeis gal, sėkmės. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Adidas_Junior 57 Parašė Birželis 25, 2016 Gali but kad pilna foto , nueik i samp screenshots folderi, ir pratrink arba iškelk foto. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Falanji 447 Parašė Birželis 25, 2016 Ne, iš tiesų teisus Raidas_Shadow, tas unable būna dėl žaidimo rezoliucijos. Teko man padėti vienam žaidėjui dėl tos pačios priežasties, rašė kad dėl rezoliucijos. Raidas_Shadow 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
hugo armani 106 Parašė Birželis 29, 2016 Turi žaidime nusistatyti savo monitoriaus rezoliuciją. Tema rakinama. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose