Mindaugas_Stepka 0 Parašė Birželis 25, 2016 Sveiki! Taigi noriu jums parodyti savo pirmąjį darbą su PS. Sakykit kas negerai, kritiką tikrai priimsiu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ronny_Hakk 13 Parašė Birželis 25, 2016 Gal ir visai neblogas, bet man kažkaip spalvos nepatinka. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
R_Smailys 107 Parašė Birželis 25, 2016 Joa del spalvu as irgi norejau ta pati pasakyti bet kaip pirmas darbas tikrai neblogas sekmes tolesniuose darbuose Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kevin_Connor 248 Parašė Birželis 25, 2016 Sveikas, nu ką žinau gal ir neblogai krč bet labiau reiktu pasistenkt. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mindaugas_Stepka 0 Parašė Birželis 25, 2016 Ačiū už patarimus. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Paulus_Omega 338 Parašė Birželis 25, 2016 Man asmeniskai grazu spalvos tinka gal man ir gfx padarysi koki? ;p Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mindaugas_Stepka 0 Parašė Birželis 25, 2016 Man asmeniskai grazu spalvos tinka gal man ir gfx padarysi koki? ;p Dėkoju. Jei sutvarkysiu ps, ok tada. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Por_Tal 39 Parašė Birželis 25, 2016 taip tai kietas ypack kai man nereliai patinka sita spalva bet backgroundas tai toks jausmas kad su MS paint darytas su tais kubais ir skrituliais, bet kaip pirmas darbas tai nrml Gargalio_Brolis 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Daniel_Rose 73 Parašė Birželis 25, 2016 Kaip ir dauguma žaidėjų sakė, spalvos ir man netinka ir netraukiančios akies. Tobulėjimui ribų nėra. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mindaugas_Stepka 0 Parašė Birželis 25, 2016 Dėkoju, taisysiu klaidas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Liepa 18, 2016 Tema rakinama. "Temos rakinamos paprašius temų autoriams, autoriui ilgai neatnaujinant temos ar diskusijai temose nevykstant ilgiau nei dvi savaites. Norint papildyti ar pakoreguoti užrakintos temos turinį dėl temos atrakinimo kreipkitės į PM" Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose