Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Por_Tal

Narys

  • 35

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

1 sekėjas

Paskutiniai profilio lankytojai

1.923 profilio peržiūros
  1. @Michael_Gillera Ka Gillera geresnio, kaip vaikai?

    1. Rodyti senesnius komentarus  5 komentarai
    2. Jake_Willson

      Jake_Willson

      @Por_TalTAU ziuriu tas rizyns vapse smegenis islyde :D be taves daugiau nieks nerepuodavo.

    3. Por_Tal

      Por_Tal

      @Katakuri_Boyhi

      @Jake_WillsonKOKIAM TU AMZIUJE  GYVENI CIUVAS :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD seniai mires tas tavo ryzynas, 100 metu kaip manes ten nera, ir kazka man apie repavima kisi, kai vienas pgr kanale sededavai ir siulydavai visiems freestyle battle :DDD atsigaves tu cia :DDD

  2. Gal kas draugiskai rcon noretu nuimti 😅

    1. Dvl Gang
    2. Mantys_Alone

      Mantys_Alone

      čia nėr draugiškų žmonių

    3. Kevin_Yang

      Kevin_Yang

      draugiskai nusipirk

  3. sv ol, numkit rcon ir ip bana :D

    1. Ganja_Wayne

      Ganja_Wayne

      Sv tikrai cia pildo tokius norus :D

    2. Mantys_Samperiss
    3. Freez_Armani
  4. Niekad nemaciau, kad kazkas ant tiek stengtusi uzbanint ciuveli. Pirma free bana sove ir dabar dar editina fotkes ciuveliai. Atsigaukit. Wow dar sumanet padaryt video su inspect elementu? malaciai gaila, kad dar nepaspaudet "F5" migtuko
  5. Tau viskas gerai? Cia realiai matosi, kaip visur trukcioju, greiteja/mazeja greitis, nes mano pc medis tik 20 fps laiko, tai su tokiais banais net nebesvaik.
  6. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Por_Tal • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Euras_Pitas • Už ką buvote užblokuotas ?: Cytinimas • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį :
  7. As uz, kad panaikintu ta "Daustuma", visai nera tolko ji cia tobulint, nes vistiek naujokeliai ateina atsiseda i siuksliu masinas arba i gaisrines ir kaip su monster trucku pervaziuoja visus, bereikalingas tas daustumas yra ir viskas net nera kuom argumentuot.
  8. Pries, yra paciam kompiuteryje "sticky notes","notepad" ir t.t ir tiesiog paspaust reik "windows" migtuka 1sekundiai nusileisi zaidima ir paziuresi nafik cia dar deti kazkokia komanda? Jeigu sergat skleroze tai lapeli prisiklijuokit ant ekrano arba vps ant mobo zadintuva pasistatykit ir neuzmirsit. Dar mano nuomone sita komanda mazai kas naudosis (beveik niekas), nes ka tu gali pamirst? zuvi parduot? Stpdw 1 karta kazka uzsirasysit svarbaus ir daugiau nenaudosit tos komandos.
  9. Pries, jei nori paziuret kas butu jei cia idetu radijos darba uzsuk i rizyna pamatysi kas darosi. Ir tai naujokai vos uzdirbineja, o skelbimai kainuoja 500 tai tu biski savo makaule pasuk ir pagalvok apie naujokus jei nores tdezes pardavinet arba kazka pns. turiu 2 zodzius pasakyt: Sausainiu vergija
  10. tikrai UŽ, Turiu draugu kuriu vardai vps pievos ir po kiek laiko net neatsimenu kas jie tokie tai tikrai praverstu sita sistema. Bet jei logiskai pagalvojus tai atvertu duris naujiems scamams ir Mafijos_Tevui tikrai reiketu apgalvot visa si reikala.
  11. Pries, jau uztenka ir to alkio nuo kurio visi mirsta eventose ir pns tai nuo sirgimo vps eventu nebutu, nes visi nudvestu. Ir tai sunku pinigus naujokam kaltis ir jie vos maista nusiperka tai nuo sirgimo quitins ir zaideju mazes kai ju ir tai mazai. Ir tai visi beveik perka tik jogurta,bandeles ir traskucius, o paskui suvalgo visus 5, kad nebutu alkio, o tu dar siulai po daug valgimo susirgt tai vps nesamone. Jeigu idesit sita ideja tai geriau idekit vezi nuo kurio kai mirsti rcona gauni.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.