Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Prašau užblokuoti Anthony_Light

Falanji

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Falanji_Friux


• Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje : Anthony_Light


• Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?: Blokavimo priežastis - Apgaudinėjimai


 


    2016-06-26 dieną 20:00 val. po mano surengtų EVENT su kreditais su patikimumu. Šis asmuo Anthony_Light pastebėjes kad darau tokius EVENT'us, šis asmuo labai užsigeidė susikaupti didelę reputaciją apgaudinėdamas kitus.


    Viskas prasidėjo taip kad šis asmuo neturi jokių ADMIN privilegijų tik VIP. Jam padėjo surengti EVENT'us Administratorius Donatas_Tusinukas, skolindamas savo transporto priemonę ir tvarkydamas, bei nužudyti asmenis kurie EVENT metu trugdydavo.


    Pirmasis jo buvo rengiamas EVENT "Išlikimas ant transporto priemonės" prizas 1000 kreditų, viskas vyko sklandžiai, bet kai likus vienam laimėtojui Edga_Bmw, Anthony_Light turėjo pervesti tuos kreditus, bet ir Donatui_Tusinukui sakė atsiūs kreditų už padedant vesti EVENT. Tačiau šis asmuo tuo metu neatsiuntė nė vienam iš šių asmenų.


    Po trijų minučių tas pats asmuo Anthony_Light paskelbė per VIP, kad bus per naujo rengiamas EVENT. Visi buvo sugetinti ant transporto priemonės ir vyko toliau, kol liks paskutinis. Transporto priemonė sprogo ir vyko "Išlikimas masinėmis muštynėmis". Tie asmenys kurie liko gyvi, jie susirengė dėl nežinomo prizo, tačiau numanoma kad asmuo norėjo apie Kreditus. Paskutinis išgyvenęs asmuo liko Rokis_Roxas. Anthony_Light paskelbė laimėtoją ir rašė kad jiems atsiūs prizus, tačiau po kelių minučių šis asmuo atsijungė iš serverio. 


   Visa šį EVENT stebėjau per PZU komandą, nė vieno nepraleidau stebėjimo. Asmenys kurie gali paliūdyti Rokis_Roxas, Edga_Bmw ir Donatas_Tusinukas, taip pat ir įrodymai.


• Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Edga_Bmw negautas prizas - http://imgur.com/a/p4voD http://www.part.lt/img/1b58316356c6cbc8a9e3b8462f392652264.jpg // Mano visas stebėjimas, galėjau filmuoti, tačiau tuo metu nebuvo laiko - http://imgur.com/a/uLbye


 


Taip pat mano būtų pasiūlymas - Draudžiama rengti EVENT iš kreditų neturintiems reputacijos ir nesantys Administratoriai 3 lygio.


 


Būtų tema, kurioje būtų surašyti visi patikimi asmenys, kurie gali rengti EVENT iš kreditų.


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Prašau įrodyti, kad jūs nusiuntėte Kreditus, jeigu kreditai nebus nusiūsti, užblokavimo anketa nebus atšaukta.

 

Kaip gali įrodyti savo nekaltybę? Turite šioje temoje įkelti savo nuotraukas:

1) Jeigu Jūs siuntėte kreditus SMS žinute ( Turi matytis numeris 1398 ir paslaugos aktyvavimas, taip pat ir kam. ).

2) Jeigu Jūs siuntėte kreditus Bankiniu pavedimu ( Turi matytis pervedimo sąskaita, arba Rokas ir Aivaras patikrindami gautus pavedimus iš Jūsų ).

3) Jeigu nukentėjusieji šioje temoje parašys pranešimą, kad gavo kreditus ir atleidžia Jums už nusižengimus. ( Edga_Bmw, Rokis_Roxas ir Donatas_Tusinukas )

 

P.S. Jūsų įrodymų pranešime turi būti nukentėjusio Vardas_Pavardė ir nuotraukos jog nusiuntėte prizus. Pavyzdys.: Edga_Bmw www.imgur.com/*****/

 

Asmens nebausiu, tik Blokavimų Prižiūrėtojaus nuosprendžio, kaip šis asmuo bus baudžiamas.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.