Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

[Blogas] Fisherio kelionės ir kryžkelės.

The_Fisheris

Rekomenduojamas pranešimas

Sveiki visi, kadangi pastebėjau jog čia darosi labai populiaru aprašyti savo keliones ir kryžkeles SAMP istorijoje, nutariau jog gal būt ir man būtų neblogai aprašyti savo šiokia tokia kelione per projektus. Turint omenyje jog labai mėgstu išlieti savo mintis popieriuje. Taigi gero skaitymo.

 

Chapter I

 

Taigi... Visa mano pradžia prasidėjo 2013 metų gegužės mėnesio viduryje. Kai pradėjo griūti kompiuteris kuris buvo ir taip tragiškos būsenos tėvai nutarė mane nudžiuginti vasarai. Tiesa sakant sunkoka buvo nuo "XP" peršokt ant "7" viskas kiek kitaip ir tas toks žvėriškas greitis... Bet buvo stabdis. Internetas. Kadangi gyvenu užmiestyje susidarė ganėtinai daug problemų dėl interneto, teko rinktis 4G Mezono... Tragiška... Bet išgyvenau su juo kažkaip puse metų vėliau pasirinkom geresnius tiekėjus. Taigi gavus kompiuterį jau žinojau ką darysiu. Rašysiuos SAMP. Mano kompas buvo visiškai tuščias todėl nusinešiau kompa pas kaimyną, permėtėm SanAndreas'a ir SAMP ir jis man sako tai junkis prie "Ryžo" servo, ten aš, pamokinsiu ko galėsiu, paremsiu. Taip ir padariau. Pradžia buvo labai sunki, nieko nemokėjau, forumu išviso nesinaudojau nes irgi nemokėjau... Žodžiu buvo tiesiog tragiška. (Taip pat, juokinga istorija su mano Nick'u :D. Sėdim pas tą draugą, atsidariau SAMP langą ir jis man sako: "Rašyk kokį nick, koki nori ar žinai". Aš kadangi tokių formų išvis nežinojau tai pažiūrėjau pas jį ant komodos muzikos grotuvas pavadinimu "Fisher" ir sakau " Ooo, busiu The_Fisheris!!" Tas ten pradėjo lūžt aš nesupratau dėl ko, bet galvoju nesvarbu tas nick. Ir prisiregistravau.) Na pradžia bėgėjosi ilgai, įstojau į profesionalių žvejų klubą, užsikaliau tikrai nemažai pinigų, pirmai mašinai buvo pats tas. Važinėjau su medkirčių mašina, pavažinėdavau su viena mašina, ja parduodavau pirkdavau nauja ir taip sukosi ratu kol tas draugas sako: "Tu gal jau normalų darbą susirask?" Aš tiesiog neįsivaizdavau savęs jokioje firmoje, juk aš net nemoku naudotis TeamSpeak... Sako: "Aik nesvarbu, parsiusim, išmoksi". Nu ok sakau, bandom.

 

Chapter II

 

Na va. Užpildėm tą anketa į medikus, ir laukiam analizės. Sulaukus analizės buvo laimės pilnos kelnės. Pirma atranka ir jau patekau? Wow! Tikrai labai nustebau ir pradėjau gaudyti direktorių. Pasigavus greit davė pakvietimą, net neapklausė, bet po to teko nusiminti. Prasidėjus treniruotei aš buvau išmestas kadangi nesugebėjau ateiti į TeamSpeak'a. Labai nuliūdau. Na, bet ką padarysi. Išmokau naudotis TeamSpeak ir vėl pildžiau į medikus. Šį kartą nepasisekė, bet užpildžius į baikerius laimė nusišypsojo! Patekau! TeamSpeak'u naudotis jau kaip ir mokėjau todėl didesniu problemų apklausa nesukėlė, bet prigavo mane naujoka su klausimu: "Nuo kelinto rango baikeris gali imti sraigtasparnį?: Aš sakiau nuo penkto ar nuo ketvirto. Man sako tiesiai šviesiai: "Durniau! Baikeriai sraigto neturi"  Tada ir pats labai juokiausi ir jis, bet viskas tvarkoj, patekau ir darbas einasi kaip per sviesta! Žinoma tie pirmi grobimai, treniruotės atrodė kažkas tokio... Man tai buvo nesuprantama kaip tokius dalykus sugalvoja daryti. Na pabodo tas nuolatinis sėdėjimas tam kalėjime, tad palikau baikerius ir patraukiau laimės ieškoti. Pirmas darbas kurį sutikau savo kelyje buvo medikai, padirbus pilnai mediku darbą aš jame užsisupau ir nenorėjau paleist, bet tik špyst špost, kompas sugedo... Juoda diena atėjo į Fisherio namus.

 

Chapter III

 

Taigi išvežus kompą tvarkyt nežinojau kada jį atgausiu, nes jį siuntė į garantini ir panašiai nes tik ką pirktas PC, taigi... Gavau laisvo laiko, daugiausiai praleidau ant savos pievelės kieme :D Tiesiog treniravausi, žinoma ir į tikras treniruotes vaikščiojau. Taigi viena diena vėlai vakare grįžau iš stadiono (ten chebrytės susirinkdavo ir fule palošdavom.) pavargęs visas purvinas ir žiūriu kompas ant stalo, buvau toks "Wow", bet kadangi pavargęs buvau iškart miegot ėjau. Ryt atsikėlus visus planus numečiau į šali ir sėdau "grajint". Užtrukau kol viską vėl susirašiau, bet nieko, svarbiausia prisijungiau. Pamačiau jog aš dar vis dirbu Mediku, tuoj pat išėjau nes žinojau, kad direktorius kitas ir nenorėjau aš ten vaidentis. Pradėjau tiesiog vaikščioti iš darbo į darbą be jokio tikslo. Bet po pusmečio, gal mažiau. Man Paulius_Super, tuometinis taksi pavaduotojas pasiūlė ateiti pas juos į prižiūrėtoju komanda. (Paulius buvo mano pažystamas, toks fuliuko draugelis.. ) Aš šiek tiek nustebau nes firmos direktorius ne bet kas, o pats Mantas_Electro, kadangi buvau dar visai žalias ir nesupratau ką tie prižiūrėtojai daro paklausiau jo to. Jis man viską išaiškino ir sako žodžiu... Ateik į TeamSpeak'a uždedu raide ir junkis pakviesiu į darbą. Na tada ir prasidėjo linksmybės... Komanda buvo žiauriai linksma. Paulius_Super, Vytas_Jonaitis, Alvydas_Audine pavaduotojai, prižiūrėtoju kiek pamenu buvau Aš, Roberta_Kaunas, Ieva_Beniušyte ir dar kažkas, jau nebepamenu. Ai dar Meškis su senu nick'u Robertas_Brawnas ar kaip ten... Žodžiu ten stumdavom ant to Meškio, vakarais mergas į miška su rožiniu taksi veždavom na buvo tobula... Bet viskas pradėjo irti. Pirmas pasitraukė Paulius, po to Vytas ir aš. Jau jutau jog nebeturiu tiek noro žaisti tai tiesiog palikau viską ir išėjau neapmokamų atostogų.

 

Chapter  IV 

 

Na va. Palikęs viską po dienos pasigailėjau... Neapmasčiau visų galimų scenarijų, juk galėjau tapti gal būt net pavaduotojas, bet ne... Turėjo man šauti tas šlapimas į galvą ir viską palikti. Nu laiko neatsuksi, judėjau toliau. Kita stotelė PD/FBI. Čia stabtelėjau nes čia nuėjo tas pats Paulius su Vytu, jie čia gavo pavaduotojus, aš gavau FBI ranga nu žodžiu ilgai čia neišbuvau ir išėjau į Furistus. Tuometinis direktorius buvo Hugo_Armani ir tik įsidarbinus kita diena susirgau, nerimtai, bet į mokykla nereikėjo eit :D Taigi panolaifinau dvi gal tris dienas ir viena vakarą girdžiu kaip TeamSpeak'e sako kažkas: " Matėt? Atranka į priž yra!" Aš nieko nelaukęs nuėjau pažiūrėti ir ilgai galvojau ar pildyti ar ne. Jau buvau pasiekęs trečia rangą kaip ir nemažai šansų gauti... Na tam vakarui palikau šita reikalą, bet atsikėlęs ryte parašiau gan nebloga anketa ir tikėjausi geriausio. Po dienos gal daugiau akis užkliuvo už temos: "Furistų nauji prižiūrėtojai!" Širdis nusirito į kulnus, išmušė prakaitas... Nedrąsiai paspaudžiau ant temos ir matau: " Tvarkos prižiūrėtojas: The_Fisheris" Iš džiaugsmo net nuo kėdės pašokau. Greit nuėjau į TeamSpeak, gavau raidę ir pradėjau darbuotis. Bet kaip visada Fisheriui kažkas maišo... Šį kartą sumaišė tiesiog nepaprastai geras oras, nors buvo tik kovo vidurys šiluma lauke buvo tikrai didelė ir nesinorėjo sėdėti namuose. Taigi po šešių ar keturių dienų palikau prižiūrėtoja ir vėl padariau pertrauka.

 

Chapter V

 

Po galbūt savaitės grįžau vėl į serverį ir pradėjau vėl žaisti "Va bank" ėjau iš darbo į darbą, vienu momentu išvis niekur nedirbau tik rida mašinai kėliau kol galiausiai atėjo vasara ir visiškai nebežaidžiau. Ši vasara jau buvo šiek tiek kitokia nei pereita, ši jau buvo aktyvesnė, daugiau šilumos ir veiksmo, daug kelionių ir panašiai. Bet viena vakarą man atrodo rugpjūčio ar liepos mėnesio prisijungiau prie serverio ir nuėjau į Tune mini atranka, ten buvo jau toks apsikerėjęs direktorius kuris turėjo 2/3 įspėjimų. Ir pataikiau kaip tik ant atrankos į Prižiūrėtojus, galvoju nesvarbu... Pabandysiu laimę. Užpildžiau. Patekau. Tik buvo stabdis. Praktika. Ilgai galvojau ką joje padaryti, bet taip ir neteko jos atlikti nes direktorių nušalino už įrodymu klastojimą. Taip ir vėl tapau laisvu paukščiu kuris nutarė jog iki rugsėjo ne grįš į serverį.

 

 

Chapter VI

 

Na ką... Atėjo greit tas Rugsėjo mėnesis, vėl mokykla, namų darbai, treniruotės. Kadangi nebuvo noro visiškai ką nors žaisti tai niekur ir nebesijungiau. Webe dar kartas nuo karto apsilankydavau. Bet jau buvo visiškai nusispjauti ant to SAMP ir ant viso GTA. Bet, kad mane perkūnas, vėl susirgau ir iš neturėjimo ką veikt vėl LMG pradėjau lošt. Atėjau žiūriu Taksi. Direktorius Euro_Nick, galvoju po perkūnais kodėl nenuėjus paveizėt kas ten gero. Nuėjau, užsikabinau, pasilikau. :D Transporterio ranga pasikėliau per keturias dienas po dar kelių dienu ir prižiūrėtoja vairavimo instruktoriaus gavau. Buvo tikrai linksma, gera kompanija daug žmonių ir dar "A" raidė kanale... Tiesiog saldainiukas. Bet prabuvus man ten gal būt apie mėnesį gal daugiau Euro atsistatydino. Pats Euro rašė jog jeigu nebūtų užknisęs tas SAMP jis pirmiausiai mane į pavaduotojus būtų pasiėmęs, bet gaila, bet taip nenutiko. Direktorių gavo Styvas_Nesakomas buvęs Euro_Nick direktorius. Na Euro jam perleido direktorių, o man Styvas pavaduotoja.. Buvau tikrai laimingas, bet kai pradėjo eiti banga po bangos stumimai mokytis iš mokytoju ir tėvų ir Styvas buvo neaktyvus todėl su firma turėjau tvarkytis vienas.. Tai teko išbuvus 8 dienas viska mesti ir pulti prie mokslu... Buvau tikrai nusiminęs jog išdaviau Styva ir susmeigiau jam tokį peilį į nugarą...

 

Chapter VII

 

Išėjau iš Styvo pabraidžiau po balas ir grįžau, pasiėmiau prižiūrėtoją, bandžiau palaikyti Styvą ir atpirkti savo nuodėmes, bet jis buvo tiesiog užsistūmęs ir nekreipė į tai dėmesio todėl be dideliu kivirčų tyliai, ramiai išėjau. Atradau kita serverį, ten buvo taip pat kaimeliai kaip čia ar ten. Bet ten sistemos buvo labai skylėtos ir daug, daug bugų . Na be didesnio vargo aš ten užpildžiau į Fūristų direktorių neprabuvęs nė dienos serverį ir jį gavau. Po kelių dienu gavau ir Admin prižiūrėtoja. Viskas buvo lyg ir gerai, šlaviau visus kas man maišėsi ar bandė maišytis po kojomis, komanda buvo tiesiog puiki, bet atėjo metas kai viska reikėjo pamiršti nes tuometinis PD direktorius gavo DP pareigas... Žiauru buvo. Mes per grobimus nieko negalėjom naudotis, visos taisyklės buvo į jų naudą ir tiesiog nebelaikė man nervai kai po vieno grobimo ir vieno incidento jis man pasakė jog gaunu viena įspėjimą už tai jog darbuotojas panaudojo narkotikus.... Taisyklė pakeista grobimo metu, nes matėsi "Rodyti kas redagavo" ir dar niekur apie tai nepranešė... Tiesiog į viską spjoviau ir išėjau. Niekur negrįžau nei pas Ryža, nei dar kur nors tiesiog lošiau CS 1.6 ir viskas, bet po kiek laiko užsinorėjo pabendrauti su kuom nors ir atėjau čia.. Pirmoji diena buvo žvėriškai sunki, nors tik prisijungus gavau pakvietimą į gauja kur buvo vienas pažįstamas veidas, aš tą gauja greit palikau nes gaujos ne man, bet apsipratimui buvo pats tas. Pinigus užsikaliau gan greitai ir maža to išbuvus apie tris dienas šiame serveryje gavau taksi darbo prižiūrėtoja. Mano nuomonė tai labai didelis žingsnis į prieki ir dar tokioj ankstyvoj pradžioj.

 

 

Chapter VIII  Pabaiga.

 

Tikiuosi jums patiko toks mano rašinys ir savęs išreiškimas lape :) Tikiuosi laikas neprailgo skaityt, bent man neprailgo rašyti su tokiais gerais prisiminimais. Aš pasirinkau tokį varianta jog viską parašysiu iškarto nei dar ten vėliau kėlinėsiu ir panašiai. Ačiū tiems kurie šį rašinį perskaitė nuo pradžios iki galo. O pačiai pabaigai norėčiau parašyti žmonės (Jų slapyvardžius) be kurių aš tikriausiai nebūčiau gerai praleidęs laiko SAMP'e: Marko_Sanchez, Mantas_Electro, Paulius_Super, Vytas_Jonaitis, Alvydas_Audine, Roberta_Jauna, Hugo_Armani, Martynas_Deejay, Martynas_Booond, Styvas_Nesakomas, Lemon_Madeit, Euro_Nick, Hot_Anonymous. Žinau jų ne per daugiausiai, bet čia gi mano Meilės :*  (Šio serverio meilės: Aron_Brook, Edgaras_Cheass :* )

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Nepyk,nepatiko tavo blogas,nes neskaičiau

 

 

Gaunate vieną įspėjimą už šios taisyklės pažeidimą:

Visi parašyti pranešimai http://greenside.lt/ forume turi būti argumentuoti ir atitinkantis forumo temos turinį;

 

-Edis_Kingston

Redaguota Edis_Kingston

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

  • Nariai peržiūrėję temą

    1 narys peržiūrėjo šią temą:
    Svečias 

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.