Foxy 0 Parašė Birželis 29, 2016 Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Ponas_Bulvitas Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : 3 dienos 2016-06-26 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Maždaug metus. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Ankstyvą rytą įsijungiau top Lietuvos serverių sąrašą (gtatop.lt). Kadangi buvo nemažai žmonių - prisijungiau Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Čia geresnė ir įdomesnė darbų sistema, normalus žmonių kiekis. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Įvykdžiau visas. Apmokymai buvo geriausi tarp visų serverių kuriuose buvau. Gal kiek per ilgi, bet puikūs naujokui. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Kolkas dirbau picerijoj ir švarintoj. Planuoju įsidarbinti žemdirbystėje. Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Pačiam ieškoti neteko. Sutikau draugišką žaidėją, kuris mane, kaip naujoką, vežinėjo po svarbiausias vietoves. Ar dažnai naudojate /gps komandą? : Kadangi dar gerai neįpratau prie išdėstymo, naudoju beveik visada. Ji patogi. Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Taip. Buvau sumuštas porą kartų. Dar buvau sušaudytas kartu su mašina VIP žaidėjo. Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? : Manau mažoka. Mašinų nuomos dar matyti neteko, o dviračių nuomos punkto ieškojau ilgai Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Naudoju neretai, nes mažai komandų yra parašyta /komandos. Atsakė tik 1 kartą. Dažniau padeda kiti žaidėjai. Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Naudoju neretai. Sureaguojama greitai. Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti : Mažai komandų. Daugelį sužinojau iš kitų žaidėjų. Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Reikėtų įrengti porą įkalinimo įstaigų vietoj baudų. Man baudos stipriai kerta per kišenę, o kitiem tai centai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas 4.103 Parašė Birželis 30, 2016 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose