Raidas_Shadow 11 Parašė Birželis 30, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Raidas_Shadow • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Kad galetum atsidaryti bagazine priejus prie jos ir parasius /bagazine • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: butu lengviau viska daryti ir greiciau • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Jacks_Mass 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jack_Elyga 9 Parašė Birželis 30, 2016 (redaguota) aš už. Narys gauna žodinį įspėjimą už; • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus; Redaguota Birželis 30, 2016 Jack_Elyga Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
R_Smailys 107 Parašė Birželis 30, 2016 Tikrai palengvintu ginklu isitraukima bet galetu atidaryti bagazine tik tada kai masina atrakinta butu awesome Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tautvydas. 1 Parašė Birželis 30, 2016 (redaguota) Manau gera idėja,už.. Narys gauna vieną įspėjimą už; • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus; Redaguota Birželis 30, 2016 Hugo_Armani Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
The_Nexar. 34 Parašė Birželis 30, 2016 Už aš tokių idėjų komentaruose prirašęs gal 5 kartus bagažinę tikrai lengviau būtų atidaryt su /bagazine Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kornelijus_Webas 38 Parašė Liepa 10, 2016 Parduodu agurkus, slovikas 40 eurų. Aij, aš už, manau tikrai reiktu, nes dabar užtrunka kol pasiimi, pasidedi ginklus... :/ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jett_Jenkins 303 Parašė Liepa 10, 2016 Idėja nebloga, dar galima būtų padaryti ant kokio nors skaičiaus, būtų tikrai lengviau ir greičiau. Aš už idėją. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose