Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Emigruoju Get_Paid

Get_Paid

Rekomenduojamas pranešimas

Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :  Get_Paid

Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ Nuo 2016 metų gegužės mėnesio.

Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : 2 metai.

Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : ​Sedėjau interneto skaitykloje ir pamačiau kaip draugas pildo kazkokia anketa sitame forume. Labiau pasidomėjes sužinojau, kad tai yra SA-MP serveris ir nusprendžiau jį išmėginti.

Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? :  Senasis atsibodo. O šitas atrodo labai naujoviškai ir šeip įdomus todėl nusprendžiau ji ir žaisti.

Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Ne, buvo visai nesunku ir linksma.

Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? :​ Na jau dirbau visus serverio darbus kurie nereikalauja pakvietimo. Išpradžių dirbau valytoju. Ir mane tai tiesiog sužavėjo, viskas buvo taip realistiška, reikėjo iš konteinerio paiimti paiimti šiukšles ir jas įdėti į darbinį transportą. Tokio realistiškumo dar nesu matęs jokiam serveryje. Įdomiausias darbas buvo medkirčių darbas. Pelningiausias darbas buvo gaisrininko darbas, bet iš žvejybos gali gaut žymiai daugiau pinigų... Na, o nuobodžiausias darbas buvo picerininko, nes praktiškai niekas neužsisako picos, o jeigu ir užsisako, neturi picos...

Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Ne tiesiog pasinaudojau /gps komanda.

Ar dažnai naudojate /gps komandą? :​​ Na žinoma, kad naudoju aš dar tik naujokas todėl nežinau kur yra visi man reikalingi pastatai, bet pamažu bandau apsiprasti.

Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Taip, buvau ir ne vieną kartą... Policijos niekada nebūną kai jos reikia. O rašyti /kviesti komanda, pasirinkti policija ir parašyti priežastį juk nėra laiko, nes tuo metu bėgi nuo užpuoliko.

Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti?​ : Man labai patiko dviračio nuomos punktai. Tiesiog taip lengva pasiimti dvirati ir mint kur tau reikia.

Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Taip, naudojau šią komandą kai dirbau greenside gamykloje su autokaru. Deja ten nebuvo išėjimo todėl administratoriams teko manę nužudyti.

Ar teko naudotis /​kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Taip, teko. Kviečiausi taxi ir į mano iškvietimą gan greitai atsakė.

Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti :​ Manau, kad žaidime informacija yra pateikta tikrai aiškiai ir visi gali ją skaityti. Deja nevisi tai daro, o paskui verkia kad čia nesamonė...

Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Galbūt pradedačioji suma pinigų kuri yra gaunama pradedant žaidimą turėtu būti didesnė, nes na naujokas pats turbūt dar gerai nesupranta pinigo reikšmės ir prisiperka visokių nereikalingų dalykų. Pvz. alkoholiniai gėrimai ir taip toliau.

Dalintis šuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.