Aron_Brook 15 Parašė Vasaris 20, 2015 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Aron_Brook • Kokios pagalbos jums reikia ?: Dėl ENB • Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą, jeigu reikia galima pasitelkti ir vaizdinę medžiagą : Dabar taip, kad ir belekokį ENB įsikeliu, tuoj numesiu nuotraukas maždaug kokius ENB keliuosi. Nuotraukos iš ENB bet ne mano, o iš kitų bet aš panašius tokius ir siūsdavausi. Pvz : kaip atrodo failai panašiame ENB : Problema? problema tame, kuomet viska įsikeliu į pagrindinę san adreaso direktorija, man iškart išmeta crash po samp po šio tuomet viska turiu ištrynti ir žaisti be ENB, o be ENB žaidimas tai ne koks. __________________________________ Prašau padėkite man su šita problema, būsiu labai dėkingas, jeigu reikės sumokėsiu žaidime. Dar pridėsiu mano kompiuterio parametrus : Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jamal_Garret(senas) 4 Parašė Vasaris 20, 2015 Man tas pats, jeigu galit ir man padėkit xd. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Modestas_Wolf 433 Parašė Vasaris 20, 2015 megink koki kita enb isirasyt, gal pades. o jei nepades, greiciausiai enb tavo vaiz*cenzūra*iai yra per stiprus Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Paul_Walkerr 1 Parašė Vasaris 20, 2015 Man taspats buvo su enb bet iki šiol nesusitvarkiau dvi sav praėjo.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Alan_Hill 31 Parašė Vasaris 20, 2015 Numesk linką, aš pabandysiu atsisiūst. Jeigu man neveiks, tai reiškia jog kažkas su enb blogai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Igor_Fiodorov 4 Parašė Vasaris 20, 2015 Pirma patarimai mano kokie būtų. 1.Nusipirk naują vaizdo plokštę. 2.Įsidėk daugiau RAM'ų. 3.Persirašyk naują windows OS sistemą. - Win 7/8/8.1 PRO. O jei nenori daug leisti pinigų ant viso šito, tada nusipirk geriausią naują kompiuterį su gerais parametrais. Na o minimaliais siūlyčiau iki 4 GB RAM. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aron_Brook 15 Parašė Vasaris 20, 2015 Pirma patarimai mano kokie būtų. 1.Nusipirk naują vaizdo plokštę. 2.Įsidėk daugiau RAM'ų. 3.Persirašyk naują windows OS sistemą. - Win 7/8/8.1 PRO. O jei nenori daug leisti pinigų ant viso šito, tada nusipirk geriausią naują kompiuterį su gerais parametrais. Na o minimaliais siūlyčiau iki 4 GB RAM. Supranti pas mane yra 4gb ramų, tiesiog čia ant šitų windows nerašo kad yra tiek. Turiu 8 windows diską, officialu, bet man jie nepatinka nebent 8.1. Bet persirašiau kad mažiau strigtų ir pnš. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Vasaris 20, 2015 Tiesiog nemoki jų įsirašyti čia ir bėda . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Spedd 3 Parašė Vasaris 20, 2015 Atsiusk enb ir man pabandisiu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tvinkis_Vinkis 4 Parašė Kovas 24, 2015 Tiesiog žmogučiai nemokate įsirašyti modų ir čia slypi visos bėdos www.youtube.com ir žiūrėkit kaip daryt viską Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose