Jacob_Street 3 Parašė Liepa 4, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Jacob_Street • Vadovo Vardas_Pavardė serveryje : Aurimas_Aerox • Kokiai firmai šis vadovas atstovauja ?: GSPD • Už ką šis vadovas yra peikiamas ?: Naudojo ne darbo komandą • Kokiai taisyklei šis vadovas nusižengė ?: Gaudydamas mane jisai naudojo admin komandą /freeze užšalde mane , kai gaude • Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi vadovo pažeidimas : http://www.part.lt/img/7ce6624c542b0a6aa3422db362e5afc449.png Nicke_Bet 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Irmantas_Danas 134 Parašė Liepa 4, 2016 Papeikimas privalo būti atmestas. Įrodymų per mažai. Aš jam pranešiau, kad tu galimas ridos bot'as. Jis patikrino tave. O sugautas nebuvai kai /freeze padarė. Bmx_Park 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aurimas 33 Parašė Liepa 4, 2016 Labas Jacob, visu pirma i /padmins rašė kad tave patikrintume ar tu ne ridos botas tada kaip pažiurėjau tave /pzu parašiau Labas tu nieko neatrašiai tada /freeze padariau kad pažiurėčiau ar tikrai nesi ridos botas, nemačiau ar tave kas gaudo ar ne tiesiog atlikau savo darba ka ir privalo kiekvienas administratorius. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Nico_Moretti 3.668 Parašė Liepa 6, 2016 Pavaduotojas jau atsistatydinęs, nebėra ką ir bausti, bet jei ir būtų - papeikimą atmesčiau dėl įrodymų trūkumo. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose