Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Emirguoju Emilis_Pacany

Emilis_Pacany

Rekomenduojamas pranešimas

 Anketos šablonas:


 


Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Emilis_Pacany


Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ Nuo šiandienos


Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Samp serveriuose lošiu jau 5 metus.


Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : ​Per savo gerą draugą :)


Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Todėl, nes sename nelabai įdomu, viskas tas pats per tą patį. Šiame serveryje kaip geras draugas rodė tai jog yra gerų sistemų ir tikrai geri žaidėjai.


Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Dar nelabai, bet sunku rasti vietas pokolkas :)


Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? :​ Pokolkas dar nebandžiau bet manysiu jog reikės įstoti į Medkirčius.


Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Buvo kur ieškoti.


Ar dažnai naudojate /gps komandą? :​​ Kas be ko, reikia naudotis ba nerandu vietų.


Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Buvau vieną kartą nutrenktas kitos mašinos, bet tai nieko.


Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti?​ : Taip pakanka ir tikrai jo yra pilna, sunku rasti nebuvo.


Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Nenaudojau, bet tikrai panaudosiu kaip reikės kokios nors pagalbos.


Ar teko naudotis /​kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Pokolkas ne, bet pasinaudosiu.


Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti :​ Taip viskas matyti, informacijos užtenka, jeigu reikia nueini į forumą ir pasižiūri daugiau.


Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Na dabar labai lengva įsitvirtinti serveryje per tuos pasiekimus ir užduotis. Manau naujokams nesunku ir to užtenka.


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.