Edga_Bmw 110 Parašė Liepa 6, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Jack_Treapce • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Tony_Razor • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas. (Aim.cs) (Video tikrai iki 1:00 naudojo Aim bei kitur labai pasigavo) • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tony_Razor 8 Parašė Liepa 6, 2016 Kad tu pasižiūrėk koks tau lagas :DDD aime tu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edga_Bmw 110 Parašė Liepa 6, 2016 Žmogau video puikiai matosi kad aš taves net nežudžiau ir aš šalia begiojau kad tik pasigautum laukiam prižiūrėtojo nuosprendžio jeigu nesimato kad čytino prašau logus peržiurėt. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
#Jack 2 Parašė Liepa 6, 2016 Sveikas ,čia tikrai kaikur matosi aim'as.Kaikada tu jį pajungi ,kaikada įšiungi ,kadangi Edga ,,EZ'' nulest ,o manęs ne ,tj tu ant manęs ji naudojėi ,bet aš nefilmavau ...Kaikur ir ten matosi ,kad aimas..Pasigavai prisipažink :/ Nesvarbu ,kad pas jį lagina ,vstk....Bet žinai ,nepamoina gaut kur aš be nieko ,o tu su aimu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tony_Razor 8 Parašė Liepa 6, 2016 Žmogau video puikiai matosi kad aš taves net nežudžiau ir aš šalia begiojau kad tik pasigautum laukiam prižiūrėtojo nuosprendžio jeigu nesimato kad čytino prašau logus peržiurėt. Ką tu čiuvas per logus matysi ? :DDD žinai kas yra logai ? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas 13.379 Parašė Liepa 6, 2016 Anketa tvarkinga. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose