Andrev_Maestro 0 Parašė Liepa 6, 2016 Sveiki žmonės taigi manau, kadangi esu naujokas tai prisistatysiu ir aš Taigi sveiki mano vardas yra Vestas man yra 14 metų, Rugpjūčio 17 dieną, bus 15. Aš mėgstu žaisti stalo tenisą, bei truputi futbolą kai netingiu Pats esu linksmas žmogus, mokantis bendrauti su visokio tipo žmogėnais, žinoma kaip ir dauguma žmonių mėgstu pasėdėti prie kompo ir pažaisti visokius žaidimus Bet dauguma laiko praleidžiu būdamas su draugais arba sėdėdamas ir vaikščiodamas lauke Pats esu kilęs iš Rokiškio raj. Nuotrauka:http://imgur.com/a2NQ0dJ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Wildon_Hurst 13 Parašė Liepa 6, 2016 Sveikas, sekmės žaidime, bei gyvenime Andrev_Maestro 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gianluigi_Castellani 3 Parašė Liepa 6, 2016 Sveikas, malonu susipažinti sėkmės žaidime! Andrev_Maestro 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rudy_Fernandez 49 Parašė Liepa 6, 2016 Sveikas, malonu susipažinti, gerai praleisk laiką serveryje, sekmės Fresh_Mint 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Liepa 19, 2016 Tema rakinama. Temos rakinamos praėjus dviems savaitėms nuo paskutinio parašyto pranešimo temoje, esant reikalui ar norint pakoreguoti savo užrakintą prisistatymą parašykite į PM, susitarsime dėl temos atrakinimo Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose