Modestas_Wolf 433 Parašė Vasaris 21, 2015 1. Jūsų Vardas_Pavardė - Modestas_Wolf 2. Čia Jūsų pamoka ar ne - NE 3. Komentaras apie šią pamoką - 4. GFX pamokos nuoroda:Parašas Coveris Antoškee_Sopranoo Silver_Deagle 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ignas_Image 760 Parašė Vasaris 21, 2015 Kokio briedo tu gfx pamokų anketą pasiėmiai? Nereik anketos. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Modestas_Wolf 433 Parašė Vasaris 21, 2015 Kokio briedo tu gfx pamokų anketą pasiėmiai? Nereik anketos. nezinau, siap sau. man patinka su anketom rašyt Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Modestas_Wolf 433 Parašė Vasaris 21, 2015 grazu jei gali uz rep sukurk man toki parasa uz rep man netinka, uz greenside.lt serverio valiuta, galiu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
`Fuzzka 6 Parašė Vasaris 21, 2015 Kokia to prasmė ? Aš čia nematau nieko ypatingo. Tas pats stockas ir keli paveiksliukai paredaguoti na dar žinoma ir tekstai. Kažkaip nestebina. Bet be kritikos tai kukliai gražu tikrai Šauni idėja. Primena Londono barų stendus (ar kaip jie vadinasi) Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aivaras`Acme 120 Parašė Vasaris 21, 2015 Kad nematau kažko čia jau stebuklingo šiaip viskas padarytą. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Modestas_Wolf 433 Parašė Vasaris 21, 2015 Kad nematau kažko čia jau stebuklingo šiaip viskas padarytą. tai davai, laukiu padaryk ir numesk i AŽ jei nieko stebuklingo ir siaip padaryta Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
The_Fisheris 70 Parašė Vasaris 25, 2015 Gražuuu. Coverio mintis kartais ne nuo "Humoro klubo"?? Nes man atrodo buvo "humoro klubo" coveris tokio stiliaus. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Modestas_Wolf 433 Parašė Vasaris 26, 2015 Gražuuu. Coverio mintis kartais ne nuo "Humoro klubo"?? Nes man atrodo buvo "humoro klubo" coveris tokio stiliaus. kažkas panašaus gal ir buvo Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ignas_Image 760 Parašė Vasaris 27, 2015 Tema rakinama. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose